post-image
10
jul
19:00

Festival Poletje z biseri 2019

Koper

Festival Poletje z biseri, ki je lani prvič razvajal občinstvo v Kopru, se letos vrača v obogateni podobi. Biserno ogrlico bo namreč sestavljalo še več členov, saj se bo tokrat na festivalu zvrstilo kar 21 različnih dogodkov.

Klasičnim sredinim koncertom v lapidariju Pokrajinskega muzeja Koper se bodo pridružili četrtkovi gledališki, stand-up in literarni večeri v Centru mladih Koper, ob petkih pa bodo na sporedu tematski jam-sessioni.

Prvi biserni večer bo na sporedu 10. julija, zadnji letošnji 23. avgusta.

Koncertni spored prinaša intimo domače in čezmejne glasbene scene, spremljevalni program pa aktivnosti za več generacij.

Sorodni dogodki

čet
25
jul
21:00
post
Prireditve

Kulinarični večer: Ostrige in G&T s chef Daniel Pircem

Za vas pripravljamo prav poseben kulinarični večer, kjer vas bomo postregli s svežimi surovimi ostrigami na 3 načine (natur, sweet in pikant) in našimi gin toniki. Chef Daniel Pirc vam bo razvajal brbončice in oči s svojimi kreacijami, pri katerih uporablja olivno olje Jenko, za dodatno pašo za ...

Poglej
pet
26
jul
20:00
post
Prireditve

Opasilo v Rodiku 2019

🕘 KDAJ: od petka, 26.7.2019 naprej 📌 KJE: Rodik, v vaškem domu ali pred njim. 🔥 𝙂𝙚𝙨𝙡𝙤: 𝙆𝘿𝙊𝙍 𝙕𝙈𝙊𝙍𝙀 𝘿𝙊 𝙕𝙊𝙍𝙀 🔥 ______________________________________________________ 𝐏𝐄𝐓𝐄𝐊, 𝟐𝟔.𝟎𝟕.𝟐𝟎𝟏𝟗 🕘 ob 20:30 Turistično društvo Rodik letos praznuje 30 let obstoja - v ta namen bo potekala predstavitev Zborn ...

Poglej
pet
26
jul
20:00
post
Prireditve

Rumeno-modre noči 2019

Rumeno – modre noči so barve sonca, upanja in veselja, hkrati pa tudi ponazarjajo svetlobo, ki v poznih poletnih nočeh osvetljuje mesto Koper. Gre za osrednji primorski festival glasbe in kulinarike, ki bo tudi letos poživil koprsko promenado v juliju in avgustu 2019. Za vsesplošno razvajanje b ...

Poglej
pet
2
avg
17:00
post
Prireditve

GIN Weekend Koper

Ponovno se vračamo v Koper. Prečudovit Carpacciov trg bo ponovno gostil največji festival Gina v Sloveniji. GIN Weekend, ki združuje proizvajalce, trgovce in mojstre mešanja ginov je enkratna priložnost za vse ljubitelje Gina in njegovih cocktailov.

Poglej
pet
9
avg
16:00
post
Prireditve

7. Festival Mikropivovarjev

Za vse ljubitelje craft piva in festivalskega vzdušja najavljamo 7. Cameralov Festival Mikropivovarjev. Več kot 15 mikropivovarjev, odlična kulinarična ponudba in dobra glasba so zagotovilo za še eno nepozabno edicijo. Se vidimo na trgu! (Prireditev je finančno podprla Mestna Občina Koper)

Poglej
sob
10
avg
15:00
post
Prireditve

13. Dan delfinov

Vabljeni na že 13. Dan delfinov, ki bo tokrat v soboto, 10. avgusta, v Piranu. Dogajanje bo zopet pestro, točen program pa razkrijemo kmalu. :) Dogodek sta finančno podprla Občina Piran in Živeti s pristaniščem.

Poglej