post-image
1
jan
1:00

Tulio Furlanič in Marino Legovič, Prizma

Adria Ankaran
Tulio Furlanič in Marino Legovič
Glasbeni duet sestavljata Tulio Furlanič (vokal, tolkala) in Marino Legovič (klaviature, vokal), vsem znana glasbenika iz popularnih zasedb preteklih desetletij oziroma avtorja pop uspešnic. Tulio ima za sabo 55 let uspešne kariere kot bobnar in vokalni solist doma in v tujini. Na slovenskih glasbenih festivalih je bil večkrat nagrajen kot izvajalec.
Tudi Marino se je zapisal v zgodovino primorske glasbe kot uspešen aranžer mnogih slovenskih uspešnic. Zaljubljen je v Ankaran in zanj je zložil himno Naj živi nam Ankaran. Skratka, gre za uveljavljena in priznana glasbenika z dolgoletnimi izkušnjami, ki sta se odločila igrati svojo glasbo, na svoj način in absolutno v živo.

Prizma
Na vztrajno prigovarjanje zvestega občinstva sta originalna člana skupine Prizma – pevec Ladi Mljač in pianist Franci Čelhar, obudila zasedbo v obliki akustičnega tria. Dodatni član je kitarist Matjaž Švagelj. Zasedba izvaja lastno avtorsko glasbo, pretežno dela prezgodaj preminule legende Danila Kocjančiča in Francija Čelharja, podprta z besedili Draga Misleja-Mefa.
V sodelovanju z Adrio (Hotel & Resort Adria Ankaran).

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov