post-image
16
jul
21:00

Drive- In Cinema Koper

Parkirišče Bonifika, Koper

Drive-In Cinema ponovno na obali!

V torek, 16. julija bomo najprej v družbi superheroja spoznavali njegove moči. Vsak od nas v sebi nosi superjunaka, potrebujemo le malo čarovnije, da ga prikličemo na plano. Ta čarovnija je za Billyja Batsona ena sama beseda - ŠAZAM! Ob njej 14 letni fant iz rejniške družine postane odrasel superjunak Šazam.

Nato se bomo podali v svet temnopoltih. V filmu, posnetem po resnični zgodbi, postane neotesani “vunbacitelj” italijanskega porekla voznik afroameriškega klasičnega pianista na turneji po ameriškem jugu šestdesetih let. Humorja polna Zelena knjiga, v kateri blestita Viggo Mortensen in Mahershala Ali, je očarala festivalska občinstva ter prejela pet nominacij za zlati globus 2019.

Parkirišče pri stadionu Bonifika bomo odprli ob 20:00. Prvi film se bo začel ob 21. uri, naslednji pa predvidoma ob 23.30.

Cene vstopnice:
-v predprodaji: 5€
-na dan dogodka po 20.uri: 8€
-na dan dogodka po koncu prvega filma: 5€

Vstopnice lahko kupite na KŠOK-ovi info točki, v času uradnih ur.

Poskrbeli bomo tudi za vse, ki boste brez avtov. Za vas bodo na voljo slušalke, za katere plačate kavcijo v vrednosti 15€.

KŠOK-ove hostese bodo poskrbele, da ne boste lačni in žejni.

VABLJENI

Sorodni dogodki

sob
3
avg
21:00
post
Film

Piknik kino Portorož: Levji kralj (podnapisi)

Kaj? PIKNIK KINO BEŽIGRAD Z LEVJIM KRALJEM (podnapisi) 👀🎞 🦁 Kje? PORTOROŽ (VILE PARK BERNARDIN) 🌊👙 🏖 Kdaj? 3. AVGUST OB 21.00 👈⏳ O FILMU: Zgodba se začne točno tako, kot smo je vajeni iz animiranega filma iz leta 1994, v osrčju afriške savane, kjer se rodi bodoči kralj. 🦁👑 Simba idealizira oč ...

Poglej