post-image
15
jul
16:00

A capella koncert (prost vstop)

Cerkev Sv. Frančiška

To poletje študentski zbor Amsterdam prihaja v Slovenijo s posebnim a capella programom, ki ga sestavljajo slovenska in nizozemska glasba od 16. stoletja do danes. Peli bodo različni repertoar z deli nizozemskih skladateljev Sweelinck in Andriessen, pa tudi mladi slovenski talent Nana Forte.

Od ustanovitve leta 1987 je SKA prerasla v oratorijski zbor 80 (nekdanjih) študentov. Z vodstvom dirigenta Servaasa Schreudersa vsako leto izvajajo tri klasične koncerte v in okoli Amsterdama. Vsaki dve leti zbor odhaja v tujino na turnejo po Evropi in raziskuje glasbo v drugih državah.

Sorodni dogodki

Jutri
17
nov
18:00
post
Koncert

Perpetuum Jazzile in Nina Pušlar ● Arena Bonifika

Nedelja, 17. november 2019, ob 18. uri | Vstopnice so naprodaj na prodajnih mestih Eventim SI in Petrol Ticket . Nadaljujemo s praznovanji sedemdesetletnice obstoja Radia Koper! K nam prihaja Perpetuum Jazzile - ena najboljših vokalnih zasedb pri nas in na tujem. Posebna gostja večera bo ...

Poglej
sre
20
nov
19:30
Koncert

Simfonic voices: "Kako kratek je ta čas"

Večer zborovskih del Lojzeta Lebiča Antološki pregled zborovskih del Lojzeta Lebiča kot enega vodilnih slovenskih skladateljev Zbor Slovenske filharmonije Dirigentka: Jerica Bukovec Vstop prost! Lepo vabljeni.

Poglej