post-image
18
jul
18:00

Vodne Igrarije za dojenčke

Servis Oma
Obala 33, Portorož

...Pozdravljeni starši z dojenčki...
V kolikor imate doma dojenčka starega med cca. 7 tedni in 1 letom (lahko tudi več)...Vas vabimo v Omino družino...na igrive...malce nagajive in nadvse zanimive Vodne Igrarije.., ki so druženja staršev in dojenčkov...z ostalimi starši...v bazenu..:)
...Na naših druženjih je veliko dotikov, koža na kožo...pesmic...idr.., vse brez kakršnih koli pripomočkov...le mamica ali očka...ali oba...in dojenček..:)
Na Igrarijah se prilagajamo na vodo.., povezujemo vezi med starši in otroci...ter navezujemo prijateljstva z ostalimi starši.., in še veliko več..:)
...Urica je sestavljena iz Gibalnih Igrarij (nekaj vaj s pesmicami na začetku, kakšna masažica).., petjem in igre v bazenu...in na koncu druženje z ostalimi..:)
***V sredini julija se začnejo Igrarije na Obali - Portorož (četrtki med 12 in 14 uro)...možnost individualnih Igrarij tudi čez poletje...Primerno za družinice iz vse Slovenije, ki prej te možnosti niste imeli ali poznali...izlet na Obalo s prijateljico, ki ima prav tako dojencka ali ockom..♡
...Vse ostale informacije in prijave na plavanje@oma.si ... ♥
#dabopoletješeboljzabavnoinvarno
#zasamozavsetstarševinotrok
#pesmiinigricevvodiinanakopnem
#vsevenem
#masažica
#plavanje
#nasveti
#Bownovateraapija
Vabljeni v urico brez skrbi...pripomočkov...telefonov...obiskov in drugih stvari...samo...dojenček...in ti..:)
...Info in prijave na plavanje@oma.si...(Portorož)
...https://www.facebook.com/servis.oma1/

Sorodni dogodki

do pon
23
dec
11:42
post
Za otroke

Razvojno gibalne vaje v vodi

BANJANE V SPECIALNI BANJI 1.-6. mesecev (individualna vadba, ki je prilagojena razvoju Vašega dojenčka) PLAVANJE DOJENČKOV 5. - 12. mesecev PLAVANJE MALČKOV KAJ POČNEM V BAZENU? - Zabavamo se, ob tem pa se učimo barv, oblik, številk, črk... - Pojemo, razvijamo svoj glas poslušamo sebe in ...

Poglej