post-image
18
jul
7:30

Brezplačna poletna joga na plaži Portorož

Portoroška plaža

Poletje 2019: Brezplačna joga na Portoroški plaži v organizaciji Nush Yoga!

Letošnji poletni program na portoroški plaži je žal okrnjen in ne zajema več jutranjih vodenih vadb, ki so jih bili domačini vajeni zadnjih nekaj let. A odločila sem se, da brezplačne ure joge organiziram na lastno pest. Ure joge so bile namreč v lanskem poletju izredno priljubljene in dobro obiskane, zato sem bila zelo razočarana, ko jih na letošnji program niso več uvrstili. Ker ne želim, da bi bili predvsem domačini prikrajšani za vadbe, sem se odločila, da enkrat tedensko podarim svoj čas in znanje in jih vodim brezplačno.

Rada bi predvsem, da je vadba joge dostopna vsakomur, da lahko res vsi spoznajo njene pozitivne učinke. Prav tako pa bi rada pokazala, kako veliko zanimanje za jogo obstaja in upam, da jo bodo organizatorji prihodnje leto ponovno uvrstili v poletni program.

Brezplačne ure joge bodo v juliju in avgustu na platoju pri nekdanjih toboganih potekale vsak četrtek ob 7.30 zjutraj, namenjene pa so prav vsakomur: moškim, ženskam, mladim in starejšim, vseh oblik in nivojev znanja joge. Pridite v udobnih oblačilih, s seboj prinesite podlago za jogo, vodo in dobro voljo.

Pomagajte mi pri širjenju te informacije, da se nam pridruži čim več ljudi 🤗 ZAČNEMO 4. JULIJA!

O meni:
Vadbe joge vodim Nuša Pevc, mednarodno certificirana učiteljica joge (RYT400), z izkušnjami učenja joge in meditacije tako pri nas kot v tujini. Skupine imam v Luciji, Kopru in Ljubljani. Joga je zame več kot le vadba, saj mi je popolnoma spremenila življenje in prepričana sem, da ga lahko tudi vam :)

Več o meni: https://worldofnush.com/yoga/jogazaduso/

V primeru slabega vremena vadba odpade.

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov