post-image
18
avg
5:00

Zvočna kopel z gongom ob sončnem vzhodu

Plaža Valdoltra

Sončni vzhodi so zelo zdravilni. Doživeti vzhajajoče sonce sproži v telesu prebujenje notranje svetlobe. Sonce simbolično pomeni našo samozavest. Prebujanje ob sončnih vzhodih, nam pomaga pri krepitvi samozavesti. Sonce je tudi simbol vitalnosti, zato zbujanje z njim, prinaša boljšo vitalnost in zdravje.
Tokrat bomo združili energijo sonca z vibracijo gonga. Enkratna kombinacija bo prinesla ravnovesje na vseh nivojih. Tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem. Pridružite se nam na jutranjem zdravljenju z gongom v nedeljo 18.8.2019 ob 5 zjutraj na novi plaži v Valdoltri.

 

S svojo izvorno frekvenco gong vsakemu igra svojo pesem in nas spomni na to, kdo smo in zakaj smo tu. Zvoki gonga namreč:

♥ prebijajo telesne in duševne blokade
♥ obnavljajo celice
♥ pomirjajo, prečiščujejo in harmonizirajo občutke
♥ pomagajo pri soočanju z življenjskimi izzivi
♥ osvobajajo nas stresa in strahov
♥ blaži in izboljšuje različna bolezenska stanja
♥ prečiščujejo prostore, odstranjujejo negativne energije.

S seboj prinesite ležalno podlogo, pouštrček, dekico in vodo.
Dogodka se lahko udeležijo tudi otroci in živali.

PRIJAVE SO OBVEZNE NA:
sandra.majcen@gmail.com ali 041 784 613

Dogodek je brezplačen, zaželjen je prostovoljni prispevek

Sorodni dogodki

do pon
28
okt
19:00
post
Ostalo

Seminar za izlitje Svetega Duha

Vabljeni na seminar za izlitje Svetega Duha, ki bo v cerkvi sv. Ane v Kopru ob ponedeljkih ob 20. uri od 9. septembra do 28. oktobra. Predavatelji: p. Mio Kekić in g. Boštjan Fegic. 09.09.2019 - Uvod 16.09.2019 - Jezus je živ 23.09.2019 - Jezus je Odrešenik 30.09.2019 - Priprava na spre ...

Poglej
čet
31
okt
20:00
post
Ostalo

Večer črnega humorja v Figa rock baru

Večeri smeha vabijo v četrtek, 31. oktobra, v Figa Rock Bar na že tradicionalno - in tretji - Večer črnega humorja, s pričetkom ob 20.00. Noč čarovnic spet malo drugače! Opis Črni humor je kakor seks. Dobro je, če so ljudje za. V ta namen spet pripravljamo poseben večer samo za izbrane ...

Poglej