post-image
1
jan
1:00

3 Big Band Orchestra live @ Caffe Galeria Piran

Caffe Galeria Piran

Vabljeni na koncert zasedbe 3 Big Band Orchestrav Caffe Galeria Piran. Obeta se nam zabaven in hkrati sproščen večer ob zvokih jazza, swinga in nekaterih modernejših zvrsti. Program bo popestril Edmond Petrovič z nekaterimi svetovnimi vokalnimi uspešnicami.


3 Big Band Orchestra je 20 članski orkester,
sestavljen iz glasbenikov vseh treh obalnih občin. Vletu 2019 praznuje svojo 28. obletnico ustvarjanja. Z orkestrom redno sodelujejo priznani pevci in glasbeniki kot so Oto Pestner, Alenka Godec, Darja Švajger, Marina Martensson, Rudi Bučar, Lucienne Lončina, Nuška Drašček, Slavko Ivančič, Lea Sirk, Mia Žnidarič, Samuel Lucas, Metka Štok, Mojca Maljevac, Lara Baruca, vokalni kvartet 7+, Patrik Greblo, Renato Chicco in skupina Spirits.
Poleg zgoraj navedenih glasbenikov je orkester priredil tri državne in en mednarodni festival ljubiteljskih Big Band orkestrov ter se udeležil srečanj v Krškem, Celju, Zagorju in Marezigah in prirejal koncerte po Sloveniji, Italiji, Avstriji, Hrvaški in Madžarski.
3 Big Band Orchestra je v letu 2001 za desetletno delovanje prejel občinsko priznanje s plaketo z zlatim grbom. Leta 2016 pa je s strani javnega sklada RS za kulturne dejavnosti prejel priznanje za petindvajsetletno ustvarjanje.

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov