post-image
1
jan
1:00

Otvoritev rastave: ROCK NA STENI

Hampi Bar, Koper

Pozor, pozor!
Na Petek 13, bomo v Hampi Bar-u ponovno gostili ilustracije obalnih umetnikov. Tokrat se bodo našim stenam pridružile slike avtorice Valentina Ferfolja . Na ogled (in nakdnaden nakup) bo 5 slik dimenzij 100x120 znanih glsabenih obrazov rock n' rolla.

Ker seveda slika in zvok gresta skupaj že od leta 1927, bo za glasbeno kuliso poskrbel dIESIS iz Trsta. Najprej nas bo popeljal čez alter rock sceno iz vinilk in digitalnih formatov, nato pa malo modernejših bitov.

Poleg redne ponudbe pijač, bo še možnost poskusiti vrhunsko češko pivo PILSNER URQUELL po lepih akcijskih cenah. Tudi tokrat pa ne bomo praznih želodčkov, prigrizki zagotovljeni iz strani kuhinje

O avtorici:

Valentina Ferfolja je mlada umetnica, ki se spogleduje z različnimi tehnikami likovnega izražanja. Leta 2017 se je z ilustracijami udeležila sejmov v Kopru in Ljubljani ter imela samostojni razstavi v Izoli in Ljubljani. Serija tokratnih razstavljenih portretov je nadaljevanje projekta iz pomladi 2018 ko je prvič upodobila kitarista Steva Lukatherja na steni ene izmed vadnic obalnih glasbenikov. Vse do danes je na platno prenesla različne osebnosti, ki so v navdih njej ali pa naročnikom.

Vljudno vabljeni, pa se vidimo :)

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov