post-image
1
jan
1:00

Sodobni plačilni instrumenti: od plastike do mobitela

PiNA, Gortanov trg 15, Koper

Ste se kdaj spraševali kaj vse stoji za kartičnim poslovanjem in kakšne inovativne plačilne rešitve še obstajajo?

Pridružite se nam na pogovornem večeru 𝗦𝗼𝗱𝗼𝗯𝗻𝗶 𝗽𝗹𝗮𝗰̌𝗶𝗹𝗻𝗶 𝗶𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗶: 𝗼𝗱 𝗽𝗹𝗮𝘀𝘁𝗶𝗸𝗲 𝗱𝗼 𝗺𝗼𝗯𝗶𝘁𝗲𝗹𝗮, prvem v seriji pogovornih večerov #ITIstra, ki jih organiziramo skupaj z Mercury Processing Services International, enim izmed najbolj uspešnih mednarodnih ponudnikov inovativnih plačilnih rešitev ta hip.

Uvodoma bomo spoznali kratko zgodovino kartice in plačilnega prometa in sodobne načine plačevanja, kot so NFC, brezstično plačevanje, e-trgovina in drugo.

Hkrati bomo tudi izvedeli več o kartici kot plačilnem sredstvu in spoznali aplikacijo Wave2Pay, ki so jo za banko Intesa Sanpaolo razvili v podjetju Mercury. Ugotavljali bomo tudi kaj so razlike med Apple Pay in Google Pay, na koncu pa tudi odprli prostor za razpravo.

Z nami bo 𝗔𝗹𝗷𝗼𝘀̌𝗮 𝗟𝗼𝘃𝗿𝗶𝗰̌-𝗣𝗲𝘁𝗿𝗶𝗰̌, ki je v koprski enoti podjetja Mercury zadolžen za prototipe in inovacije. S kartičnim poslovanjem se ukvarja že od leta 1996 in je delal na različnih področjih, kot so POS, bankomati, sistemi avtorizacije, razvoj programske opreme in infrastruktura IT.

Zaradi omejenosti prostih mest je obvezna predhodna prijava na povezavi: bit.ly/itistra-prijava

Prijavite se lahko najkasneje 𝗱𝗼 𝘀𝗿𝗲𝗱𝗲, 𝟭𝟯. 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗿𝗮 𝟮𝟬𝟭𝟵.

Vljudno vabljeni!

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov