post-image
1
jan
1:00

OTVORITEV INŠTALACIJE »VSI LJUDJE MEČEMO ENAKO SENCO«

Center mladih Koper

Izobraževalni center Memory in program Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O) vabita na dogodek ob 20. letnici ustanovitve programa PUM-O »Vsi ljudje mečemo enako senco«.

Kdaj? V ponedeljek, 25. novembra 2019 ob 13.00.
Kje? Center mladih Koper, Gregorčičeva ul. 4, Koper.

Dogodek je del vseslovenske akcije, ki je nastala pod pokroviteljstvom Andragoškega centra in idejno zasnovo likovnega pedagoga Boruta Beusa. Otvoritvi bosta sledila pogostitev in druženje.

Posebno vabilo velja vsem bivšim udeležencem programa, mentorjem, zunanjim sodelavcem in podpornikom!

Inštalacijo si bo mogoče ogledati in pustiti svojo sled do petka, 29. novembra 2019.

Pridite, vrzite vašo senco in se tako spomnite na program PUM oz. PUM-O!

Program Projektno učenje mlajših odraslih (PUM-O) je neformalni izobraževalni program za mlade med 15. in 26. letom, ki nimajo končane srednje šole in še niso v službi. V času desetih mesecev imajo možnost, da se odločijo o svoji prihodnosti in poklicu, se pripravijo na nadaljevanje izobraževanja, opravljajo predmetne izpite, si poiščejo zaposlitev, ustvarjalno preživljajo prosti čas, se družijo in sodelujejo z vrstniki ter širijo svoja obzorja. Izobraževalni center Memory v Kopru program izvaja že od leta 2000.
Program PUM-O sofinancira Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada, v okviru operativnega programa za izvajanje kohezijske politike za obdobje 2014-2020.

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov