post-image
6
dec
21:00

Manouche

Center Ankarana
Otvoritveni koncert
Zasedbo, ki sta jo leta 2011 ustanovila Robert Pikl in Marco Grabber, sestavljajo še trije stalni člani: Petra Trobec, Krešimir Tomec in Luka Ipavec.
Poleti 2011 so Manouche naznanili svoj prihod na naše glasbeno prizorišče s prvim singlom Kje si Lubi?, konec leta 2014 so izdali drugi album z naslovom Stisn se k men. Lahkotna besedila, divje kitarske intervencije, prodorne trobente začinjene z energičnimi in domiselnimi plesnimi ritmi pa najhitreje opišejo novi album skupine Manouche, ki bo zagotovo postal obvezna oprema vseh pristašev glasbe 30. in 50. let preteklega stoletja.
Na odru v živo vedno znova pokažejo, zakaj so eden najbolj vročih bendov na naši glasbeni sceni in zakaj vedno znova vzbujajo pričakovanja po novih stvaritvah.

Sorodni dogodki

do čet
12
dec
23:55
post
Glasba

Karaoke večeri @CMK

Naj glasilke zapojejo. 🎤 🎼 🎵 🎶 Izberi si svoj komad in odkrij glasbenika v sebi. Na voljo imaš cel repertoar - rock, pop, italijanske zimzelene, hip hop, metal in punk. Nisi glasbeno nadarjen/a? Ni panike. Pridi mimo in se pridruži dobri družbi. ➥ Četrtek, 26. 9. // 21.00 - 24.00 ➥ Četrtek, ...

Poglej
pet
20
dec
21:00
Glasba

Pizza Connection (italijanski pop rock)

Zasedbo Pizza Connection sestavlja kvintet glasbenikov slovenske in italijanske narodnosti z obsežnim izkušnjami v različnih zasedbah iz Slovenskega in Tržako-Furlanskega glasbenega prostora. Po preigravanju različnih glasbenih zvrsti, od jazza do rocka je kvintet glasbenikov najdel stično toč ...

Poglej