post-image
25
apr
9:00

Orange Bike Tour 2020

Koper

Vabimo vas, da se nam pridružite na spomladanskem kolesarskem izletu Orange Bike Tour 2020, ki se bo odvijal v soboto, 25. aprila 2020.

Tokrat se bomo po jantarno obarvani kolesarski progi podali na enogastronomsko kolesarsko popotovanje vzdolž Šavrinskega gričevja vse do slikovite doline reke Dragonje. Izlet čudovitih razgledov in izvrstnih okusov je primeren tako za izkušene kot rekreativne kolesarje.

Na dan izleta bo možna tudi izposoja kolesa, med katerimi bodo na voljo tudi vrhunska kolesa nemškega proizvajalca Silverback. Ker je število Silverback koles omejeno, bodo le-ta na voljo samo ob predhodni rezervaciji.

Udeležba: 30€ na osebo (lastno kolo) oz. 40€ na osebo (naše kolo)
V ceno vključeno: vodeni kolesarski izlet, zavarovanje, osvežilna pijača dobrodošlice, kolesarsko darilo, kosilo v izbrani osmici, 3x degustacija vin.

Število udeležencev je omejeno, zato vas pozivamo, da si pravočasno zagotovite mesto in izpolnjeno prijavnico pošljete na office.vitalcare@gmail.com oz. info@udosport.si najkasneje do 11:00 ure, 23. aprila 2020.

Za vsa vprašanja smo vam na voljo tudi na tel. št. +386 (0)41 600-742
Lepo vabljeni!

Sorodni dogodki

sob
11
apr
9:00
post
Šport

Adria Bike Show 2020

Vabljeni na enodnevni velikonočni kolesarski izlet iz Kopra do Grožnjana, namenjen tako izkušenim kot rekreativnim kolesarjem vseh starosti. Letošnji kolesarski izlet Adria Bike Show se bo odvijal v soboto, 11. aprila 2020. V spremstvu izkušenih vodnikov bomo s kolesi odkrivali naravne gmote ...

Poglej