post-image
1
jan
1:00

ACCESS BARS® delavnica KOPER - 15.03.2015

Žarek sreče d.o.o., Koper

Si želite izboljšati kakovost vašega življenja?

Si želite najti v sebi tisto srečo, po kateri hrepenite?

Si želite odpraviti vse ovire na vaši poti?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Concsiousness®. Gre za krasen pripomoček s katerim odstranjujemo stres, napačna prepričanja, programe, stališča, sodbe, pričakovanja, projekcije, zavrnitve, krivde, zamere, obžalovanja, sram, obtoževanja, stres in še mnogo več. Access Barsi® nam torej dajo možnost, da spremenimo v svojem življenju vse kar ne deluje.

Ali veste, da lahko vse to dosežete s preprostim, sproščenim in nežnim dotikom energetskih točk na vaši glavi? Z Access Bars® terapijo na zelo učinkovit in preprost način, z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo naboj, ki se že dolgo časa tam nabira in ustvarja omejitve v našem življenju, ki nam onemogočajo, da bi z enostavnostjo prejemali vse obilje.

Delavnica je namenjena prav vsem. Osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode … Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča.

Med delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars terapijo.

Po končani delavnici dobite potrdilo, da ste certificirani praktik in lahko samostojno izvajate terapijo.

Delavnico vodi: MAŠA PLAZNIK, certificirani Access Bars® facilitator, certificirani Access Body® proces facilitator, ki ima opravljene tudi napredne seminarje Foundation, Level 1 in The Body.

Energijska izmenjava: 190 EUR
Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (navedite ob prijavi, če pride z vami še otrok) Otroci od 15. – 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena, 95 EUR
V ceno delavnice so vključeni priročnik, certifikat, prigrizki ter seveda vso znanje.

OBVEZNE PRIJAVE do petka zvečer 13.3.2015 na email: srecen.zarek@gmail.com

Dodatne informacije: Maša Plaznik 041 905 740 ali srecen.zarek@gmail.com

Lokacija

Sorodni dogodki

Ni sorodnih dogodkov