post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

21. avg 2017 | Uredništvo

V ponedeljek vas čaka poseben dan. Luna se bo nahajala v znamenju leva in vam vlivala moč, po drugi strani pa vas bo nazaj držal Sončev mrk, ki vam prinaša dvome in nerešene situacije na vseh področjih. Luna se zvečer pomakne v znamenje device, zato prihaja v torek in sredo več analitičnost, usmerjenosti v nadgradnjo in nove dodelane zamisli. Ta vpliv vas bo naredil nemirne, zato boste ves čas nekaj prestavljali in urejali. To je najprimernejši čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij, ki vam polnijo police. Podobno velja za obisk zdravnika ali urejanje birokratskih zadev in vsega, kar od vas zahteva zbranost.

  

 

 

OVEN

V začetku tedna se boste počutili nekoliko čudno in nezainteresirano. Ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo zares veliko koristi. Bolje bi se počutili tako fizično, kakor tudi psihično. Problemi se nenadoma ne bi zdeli več tako strašno veliki. Sreda bo prinesla kup novih idej in presenečenja.

BIK

Od torka, pa tja do konca tedna boste imeli nekaj težav z avtoriteto. Treba bo izkazati nekaj spoštovanja, čeprav ga ne boste zares čutili. V nasprotnem boste morali biti pripravljeni na negativne posledice, ki so lahko tudi dolgoročnega značaja. Če se boste občutkom popolnoma prepustili je pred vami zares lep in sproščen vikend.

DVOJČKA

V začetku tedna boste v dvomih. Vaše misli bodo posvečene pomanjkanju časa in ritmu, s katerim se gibljete skozi dan. Spraševali se boste, ali je potrebno stvari nekoliko pospešiti ali morda umiriti. Morda bi lahko v nekaterih stvareh tudi uživali, a jih preprosto ne boste opazili. Ljubezen bo dobila pravo podobo proti koncu tedna.

RAK

Nekaj novih zamisli se vam bo porodilo v začetku tedna, obenem pa vam bo popolnoma jasno tudi kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva, jih pa bo treba upoštevati pri vsem skupaj. V sredo se bodo pojavile neke napetosti med vami in določeno osebo, kar vas bo rahlo vznemirilo ali celo razžalostilo.

LEV

Sledite svojim občutkom, a si pustite odprte vse možnosti. Od četrtka naprej boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, koliko boste sploh v položaju za kaj takega. Najbrž drugih ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo, če jih boste poskušali razumeti in se prilagodili. V poslovnem svetu vam bo tokrat nagajala vaša neodločnost.

DEVICA

V prvih dneh tedna se boste res bojevito zavzemali za dosego svojega cilja, ki ni več daleč. Svoje zahteve postavite nadvse logično in ne komplicirajte po nepotrebnem, saj se vam nakazujejo ovire. Od četrtka pa vse tja do konca tedna boste sicer bolj debatirali o zadevah nekaterih drugih ljudi, kot pa o idejah, ki se tičejo vas samih. 

TEHTNICA

Bodite nevtralni, posebno v službi, najbolje bo tako, saj vas ves čas opazujejo. Ob koncu tedna boste največ naredili, če boste neki osebi ponudili svojo pomoč, saj bodo drugi ponujali samo kritiko. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke. V petek in soboto bo na vrsti vaša sposobnost za načrtovanje, s katero se boste zagotovo pomaknili naprej.

ŠKORPIJON

V prvih dneh tedna boste vzor in inspiracija drugim, kar vas bo navdihnilo z dobro voljo. Morda boste inspiracija tudi v romantičnem smislu. Svoje občutke in čustva boste voljni razlagati drugim, a bodite pazljivi, komu jih zaupate. Od četrtka, do konca tedna pazite, da vas ne potegne v zadeve, ki se vas popolnoma nič ne tičejo.

STRELEC

Prve dni v tednu ne boste ravno objektivni. Sicer pa vaši čustveni odzivi niso povsem napačni, včasih so zelo modri in logični. Če boste raziskali svoja čustva, boste ugotovili marsikaj zanimivega in razburljivega. Od sredine pa do konca tedna bodo zvezde na vas delovale izrazito spodbujevalno, zato bo čas zelo ugoden za napredek.

KOZOROG

Vaši notranji občutki lahko vsako nalogo naredijo zares preprosto, a treba jih bo poslušati. Položaj zvezd bo za vas sicer zelo ugoden, kakorkoli se boste pač že odločili, vendar poskusite ostati bolj zbrani. V petek se boste v neki zadevi odločili instinktivno, a bi bilo bolje, če bi lahko vse skupaj dobro premislili.

VODNAR

Veliko se boste gibali med ljudmi, kar vas bo razveseljevalo. Tokrat bo za spremembo delo v skupini kar zabavno, vsekakor pa bolj učinkovito, kot če bi ga opravljali sami. V družbi se boste počutili dobro, pa čeprav si je ne boste izbrali sami. Od srede pa do konca tedna boste imeli občutek da ste v podrejenem položaju.

RIBI

Sodelovanje z drugimi vam bo sicer zares v veselje, pa tudi ideje, ki jih boste sprožili bodo naletele na ugoden odziv. Ob koncu tedna bo položaj zvezd ugoden za dokončanje nekaterih zadev in preteklosti, ki vas obremenjujejo že nekaj časa. Dostikrat sicer predvsem besedičite, tokrat pač ne bo tako, saj ste bolj odločni.

 

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...