post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

19. feb 2018 | Uredništvo

V ponedeljek boste stopili s prodorno energijo lune v znamenju ovna. V ospredju bo vaša samozavest, s katero se boste neobremenjeno lotili tudi najbolj zoprnih opravil. Primanjkovalo bo le natančnosti in prilagodljivosti. Prihaja optimizem in močna želja po dogajanju. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. V torek ob 20.12 uri pride luna v znamenje bika. Prinaša vam harmonijo in sestavljene misli, še posebej na področju dela in denarja, kjer lahko zajadrate v odlične priložnosti. V petek prihaja luna v dvojčkih, zato boste klepetavi, nasmejani in površni.

  

 

 

OVEN

Nekaj novosti bo glede ljubezenskih zadev. Resnično komaj čakate na pravo priložnost za spremembo. V drugi polovici tedna bo nekaj več miru glede poslovne zadeve, ki se končno ureja. Če boste sodelovali z več osebami naenkrat, pričakujte napetost v odnosih in osebne zamere. Če ste na čelu skupine, odločno povejte, da se to ne bo reševalo takoj.

 

BIK

Pazite glede stroškov, posebno če se odpravljate na poslovni sestanek. Vzemite si več časa za drago osebo, prizadevajte si zgladiti nekaj nesporazumov, ki so nastali v zadnjem času.  Finance ne bodo ravno v najbolj blestečem stanju. Preverite, če vam je sploh še kdo pripravljen priskočiti na pomoč in ali imate še podporo pri najbližjih. Morda ste šli malo predaleč v zvezi z neko malenkostjo.

 

DVOJČKA

Prejeli boste veliko kritik, ki vam znajo tokrat seči do srca. Skušajte ostati razumni in komentarjev ne jemljite osebno. Prisluhnite jim in razmislite, kako bi lahko svoje delo še izboljšali. Niste preveč samozavestni, posebno v neki družbi. Želite si veliko več, posebno od tistih, ki nikakor nočejo razložiti, kaj si pravzaprav želijo. Vsaj v karieri izpolnite, kar se od vas zahteva.

 

RAK

Če boste skušali nekaj na hitro urediti, boste zakuhali veliko zmešnjavo. Vzemite si čas ali pa preložite zadevo na drug termin, ko boste bolj umirjeni. V ljubezni in prijateljstvu se opogumite, izkazali se boste v najlepši luči. Z ugodnimi planeti ni strahu, da bi se zgodilo kar koli zunaj tistega, kar si želite. Sedaj je čas, da nekomu počasi priznate svoja čustva.

 

LEV

Neprijetne informacije vam bodo za kratek čas vzele voljo, vendar ne bo trajalo dolgo, da boste spet v polnem zagonu. Stvari se bodo zelo hitro spreminjale. Vaše misli bodo v zadnjih dneh tedna nekje drugje. Prednost boste dajali svojim sanjam in fantazijam. Čas pa je, da se ponovno dotaknete tal. Svoje cilje boste uresničili le, če se jim boste posvetili takoj.

 

DEVICA

Prešli boste v nemirno obdobje, vendar v pozitivnem smislu. Odpirale se vam bodo priložnosti, zato boste polni energije. Rutinska opravila vas ne bodo navduševala. Nekomu, ki vam je enkrat že obrnil hrbet, ne bi smeli zaupati. Ostanite nepristranski, zavarujte se. V službi bo več možnosti za ustvarjalnost, čeprav bi radi tudi kaj privarčevali.

 

TEHTNICA

Ne popustite pod pritiskom, ki ga boste deležni v prvih dneh tedna. Naj gre za prikrite grožnje ali vsiljivo spodbudo, očitno je cilj, da ne bi mislili s svojo glavo. Ravno ta vas bo rešila iz zagate. Neko sodelovanje se bo konec tedna končalo uspešno in takoj se vam bo odvalil velik kamen od srca. Številni med vami bodo začutili, da je pravi trenutek za začetek nove ljubezenske zgodbe.

 

ŠKORPIJON

Pred vami je še en naporen začetek tedna, predvsem zato, ker želite vse naenkrat. Ko ne boste več pod takim pritiskom, posebno v domačih odnosih, se bodo stvari končno premaknile z mrtve točke. Odličen odziv na nepričakovano situacijo bo dvignil vaš ugled, deležni boste iskrenih pohval. Morda boste po naključju odkrili kaj vas v resnici veseli in sprošča.

 

STRELEC

S številnimi niste enako naravnani. Zato bo za zdaj najpametnejša rešitev preprosto se umakniti in počakati, da se prah poleže. Čakanje vam sicer ni pisano na kožo, toda vmes se lahko zamotite z zanimivim hobijem. Zaradi presenetljive novice boste še enkrat pretehtali svoje nedavne odločitve. Če boste ponovno ostajali dlje v službi, doma ne pričakujte odobravanja.

 

KOZOROG

Imeli boste odlične stike s partnerjem ali prijateljem, ki prihaja do vas po dolgem času. Razdalja vama pomaga ob zavedanju, kako močno sta povezana. Konec tedna ne bo ravno po vašem okusu. Če boste na vsak način skušali izsiliti nov začetek, se iz njega ne bo razvilo nič kaj prijetnega za vas. Ne silite z glavo skozi zid, če niste popolnoma prepričani sami vase.

 

VODNAR

V prijateljskem krogu bo več novosti kot v ljubezni. Prisluhnite ovnu ali strelcu, ki ima prav glede zadeve, ki vam je posebno pomembna. Nazadnje se lahko dogovorita tudi glede posla. Tokrat vas čaka prijeten in romantičen vikend. Nadvse ugodno bo za ljubezen in prijateljevanje. Pokličite prijatelje, ki jih že dolgo niste videli in se udeležite skupinskega srečanja.

 

RIBI

Ob sproščenem druženju boste pozabili na svoje skrbi in končno boste začeli razmišljati o prijetnih stvareh. Ugodno energijo boste lahko prenesli tudi na svoj partnerski odnos. Nekdo vam bo izredno naklonjen, lahko vam celo razkrije marsikaj koristnega. V ljubezni lahko začneta znova, tudi če si z drago osebo želita na vsak način ohraniti in poglobiti odnos.

.

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...