post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

11. dec 2017 | Uredništvo

  

 

 

OVEN

Dobre načrte vam lahko pokvari hitenje, zato umirite korak in posvetite pozornost podrobnostim. Delo boste opravljali z ljubeznijo in navdušenjem, ki ju boste s seboj prinesli tudi domov in delili z domačimi. Morali boste še malo počakati, da bo napočil pravi trenutek za vaše osebne cilje. Dovolj časa ste se pripravljali in iskali možnosti za napredek.

 

BIK

Vaša čustva bodo v prvih dneh tedna malenkost manj uravnotežena kot običajno. Ne boste točno vedeli, česa si v življenju pravzaprav želite, kar bo še posebej prizadelo vašega partnerja.  K delu boste pristopali resno in zavzeto, vendar si boste znali vzeti čas za sodelavce in jih spodbujati, ko bo morala padla. Pripravite se na sodelovanje, ki ne bo po vašem okusu, a bo dobičkonosno.

 

DVOJČKA

Teden bo poln drobnih napak in malenkosti, ki vas bodo jezile. Že v ponedeljek se odločite, da se ne boste obremenjevali s tem, drugače boste vse dni slabe volje. V drugi polovici tedna se bo prav vse vrtelo okoli ljubezni. Vezani dvojčki boste brezskrbno uživali v objemu partnerja, samski pa si boste zaželeli avantur in nasploh dogodivščin vseh vrst.

 

RAK

Občutili boste velik naval delovne energije, ki pa ga ne boste mogli sprostiti tako, kot to ustreza vam. Prav posebej se vam ne bo ljubilo ukvarjati z ovirami, ki se bodo pojavile, raje boste poskusili kasneje. Iskali boste rešitev, kako se premakniti korak dalje in doseči uspeh, o katerem sanjate že dlje časa. Vikend vam prinaša več volje za zahtevne naloge.

 

LEV

Trudili se boste čim bolj mimogrede opraviti z nekimi ugovori s strani prijatelja ali sorodnika, vendar bo ta oseba zelo vztrajna. Običajno se prilagajate drugim, v tem tednu pa boste vi imeli posebno željo. Težave se bodo začele, če boste pretiravali in zganjali pretirano dramo okoli tega. Umirite se in si vzemite tisto, kar smatrate da vam pripada.

 

DEVICA

Po zvezdnih namigih vas čaka ustvarjalen teden, kjer boste imeli dovolj časa za kreativnost. Barve so tiste, ki vam lahko vnesejo harmonijo in romantiko v sivi vsakdan. Prebili se boste v ospredje, tokrat na nekoliko nenavaden način, vsaj za vas, s prebujeno zgovornostjo. Kaj takega se vam po navadi zgodi v trenutkih, ko nečesa nikakor nočete izpustiti.

 

TEHTNICA

Marsikaj se počasi premika v pozitivno smer. Z nekom navezujeta zanimive in prijetne stike, končno se lahko sprostite. Lahko še najdeta skupne točke, tudi glede potovanja. Podjetni boste in iznajdljivi, zato se boste praktično v vsaki situaciji hitro znašli v igri za vodilne pozicije. Pazite le, da ne boste preveč zapravljali, saj se vam bo vse skupaj kmalu nakopičilo.

 

ŠKORPIJON

Naenkrat ste negotovi, z vašimi domačimi, pa tudi v službi nestrpni. Vsekakor pa se bodo stvari počasi uredile, čeprav ste še utrujeni in bi se morali izogibati besednim spopadom. Energijo boste usmerili v dobro in doživeli napredek in priložnosti, ki vam bodo vlila samozavest. Dogodki se bodo s svetlobno hitrostjo odvijali v smeri, ki bo iskana ali pričakovana.

 

STRELEC

Skromnost je vrlina, ki je vredna posebnega spoštovanja, zato naj vas ne prevzame požrešnost, saj veste, da vam materialno zadovoljstvo ne more prinesti resnične sreče.  Ljubljena oseba bo tista, ki vam bo podarila bogate namige in vaša odločitev bo, ali jih boste sprejeli ali ne. Odpirajo se vam nove poti in mnogo energije boste porabili za pridobivanje informacij ali učenje.

 

KOZOROG

V ljubezni vas bo spremljalo ravnovesje in čustvena skladnost, tako morate najti navdih in priložnost za uspeh. Vzemite si list papirja in ustvarjajte. Naredili boste prerez in odločno rekli bobu bob. Končno boste našli globoko v sebi moč in priložnost, da zasijete s talenti, ki so vam dani. Sanje bodo tiste, ki bodo kmalu postale resničnost, odpreti pa morate svoje srce.

 

VODNAR

Na voljo boste imeli različne možnosti in na trenutke boste kar malo nejevoljni, saj boste lahko izbrali samo eno. Mikalo pa vas bo marsikaj, še posebej tisto, kar je nedosegljivo. Doživeli boste čustveni razcvet in tako našli določeno popolnost v vsem tistem, kar počnete. V pozitivnem smislu bo izstopala služba, kjer bo mnogo obveznosti in delovnih izzivov.

 

RIBI

Začetek tedna se vam bodo nakopičile misli, ki bodo od vas zahtevale poglobitev v določene situacije, vezane na vaše poslovne in finančne zadeve. Izkazali se boste z neko izredno izvirno potezo, toda tudi nadaljevati je treba, ne le začeti in vse skupaj opustiti napol. Preverite materialne zmogljivosti, naredite jasen načrt in veliko lažje vam bo!

 

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...