post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

18. jun 2018 | Uredništvo

V ponedeljek boste stopili samozavestno in nasmejano z luno v levu. Jutro namenite akciji in zoprnim opravkom, saj se dopoldne seli luna v znamenje device, ki prinaša s sabo nekaj notranjega nemira. Prinaša pa vam več motivacije, zagrizenosti za delo in moči, da končate z določenimi spečimi projekti. Zato se boste na trenutke počutili utesnjeni in nesproščeni. Lahko se pojavijo strahovi, povezani z vašimi financami. V sredo ob 14.29 se bo luna pomaknila v znamenje prefinjene tehtnice. Prijeten počitek in samota bo vaše dopolnilo k boljšemu počutju. Znali si boste pričarati prijetno vzdušje in kramljati, konfliktov tokrat ne bo na vidiku, saj zanje niti ne boste imeli energije.

  

 

 

OVEN

V prvi polovici tega tedna vam bo šlo zelo dobro. Tisti, ki ste samski, se boste pričeli odzivati na komplimente s strani prijetne osebe nasprotnega spola. Morda pride celo do poglobitve razmerja. Vezanim pa bo najpomembnejša harmonija, ki jo boste dosegli z dolgimi, sproščenimi pogovori in kakšnim izletom v naravo, ki vaju bo sprostil.

 

BIK

V tem tednu se boste borili za svoj prav. V prvi polovici tedna boste imeli občutek, da vas ljudje okoli vas ne razumejo in ne podpirajo. Nikar ne naredite napake in ne iščite vzrokov v sebi, morda so le nezadovoljni sami s sabo. V drugi polovici tedna boste občutili prijetnejše energije in se prepustili uživanju, brez vsake slabe vesti.

 

DVOJČKA

Prvi dnevi v tem tednu bodo nekoliko obremenjujoči, saj so se vam nabrale nekatere neljube obveznosti, ki jih boste težko rešili brez dodatnega truda. Odgovarjala vam bo večja družba, kjer boste lahko delili svoja mnenja in dobili potrditve, kjer jih potrebujete. Denarja vam ne bo primanjkovalo, saj ste si v zadnjem času naredili zalogo.

 

RAK

Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom, ki vas bo poslušalo, če ga boste negovali. V zadnjih dneh tedna, boste imeli več možnosti, da na čustvenem področju zastavite tista vprašanja, ki vas mučijo že dlje časa. Le v preteklost se preveč ne vračajte, saj bi vas lahko nekdo narobe razumel. Osredotočite se raje na sedanjost.

 

LEV

Strahovi, ki so se naselili v vas, se počasi umikajo. Planeti vam bodo naklonjeni do te mere, da se psihično stabilizirate in poglavje, ki ni urejeno začnete na novo. Veliko vam bodo pomenili nasveti ljudi, ki so v vaši bližini in vas imajo radi, vendar je priporočljivo, da se dokončno odločite sami. Vašo analitičnost bo tokrat zamenjala spontanost.

 

DEVICA

Samozavestni, kot ponavadi, se boste lotili sestavljanke, ki vas bremeni že nekaj časa. Tokrat bo vaša vizija veliko bolj jasna, saj ste končno spregledali tudi podrobnosti, in sestavili delčke v celoto. Na ljubezenskem področju boste nekoliko v dvomih, saj se bo v vašem življenju pojavila simpatična oseba, povezana z vašo preteklostjo.

 

TEHTNICA

V prvi polovici tedna pričakujte veliko smeha in spontanih dogodkov, ki vam bodo pomagali, da ponovno zgradite svojo samozavest in si vzamete tisto, kar mislite da vam pripada. Na čustvenem področju se boste zapletli v čudno zgodbo, ki bo imela dva izhoda. Nikar predolgo ne tehtajte, kot je v vaši navadi, odločite se po občutku.

 

ŠKORPIJON

V tem tednu v vaše življenje prihajajo novi ljudje in nove energije, ki se jih boste zelo razveselili. Začutili boste, da vam je naklonjen tudi nekdo, ki ga opazujete že dlje časa, pa nekako ni bilo priložnosti, da bi vstopila v kontakt. Na finančnem področju boste deležni manjših vzponov in padcev, ki pa bodo dobra podlaga za prihodnost.

 

STRELEC

Samski strelci se boste v prvih dneh tega tedna ukvarjali z mislijo o novi osebi, ki ste jo opazili pred kratkim. Naredite korak v tej smeri, saj so vam zvezde na ljubezenskem področju trenutno naklonjene. Tisti, ki ste v vezi pa boste končno začutili, da lahko partnerju zaupate in gradite z njim stabilen odnos še naprej.

 

KOZOROG

Na osebnem področju vam je nekako dolgčas. Morda potrebujete nekaj popestritve, zato je čas, da greste v družbo, med ljudi in končno izrazite svoje mnenje, ki ste ga do sedaj držali zase. Pomembno vam bo tudi dejstvo, da morate poskrbeti za zdravje in za dobro počutje. Usmerili se boste k športnim dejavnostim, ki vas bodo napolnile z energijo.

 

VODNAR

Vaša nežna, romantična plat bo tokrat prišla do izraza. Občutili boste, da ste ljubljeni in da nekomu pripadate. Zaželeni boste tudi v družbi prijateljev, saj se bodo v vaši bližini počutili umirjeno. Finance in delo vam bodo v drugi polovici tedna predstavljale manjši problem, saj se nikakor ne boste mogli toliko zbrati, da bi nekaj zaključili.

 

RIBI

Obdobje, ki je pred vami vam prinaša več smeha in lepih trenutkov, ki jih boste deležni še posebej v družinskem okolju. Pazite le, da ne boste preveč izpostavljali določenih tem, ki so škodljive in vodijo do konfliktov. Ljubezen bo mavrična, veliko bo pogovorov in objemov, ki ste jih v zadnjem času pogrešali. Tudi samskim se bo nasmehnila sreča.

 

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...