post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

15. apr 2019 | Uredništvo

V ponedeljek se boste z luno v znamenju zemeljske device podali resni in nekoliko bolj zadržani. Zaustavljali se boste pri poslovnih in finančnih podvigih, ki jih boste želeli popeljati na višji nivo in seveda rešiti v pravi smeri. Uspevalo vam bo vse, v kar boste vlagali trud in trdo delo, le lahkotnih in razigranih energij ne boste zaznavali. V sredo ob 13.22 uri luna preide v tehtnico, zato bodite pripravljeni na prijetne dogodke, veliko prilagodljivosti in želje po harmoniji. Spremeni se lahko vaš pogled na stvari in odnose, prihajajo tudi manjša presenečenja, seveda posebne narave.

  

 

 

 

 

OVEN

V poslovnem okolju se boste v tem tednu izkazali s svojimi pogajalskimi sposobnostmi in občutkom za prave odločitve, ki bodo bliskovite narave. Diskretnost bo nujna. Prehitro vas bodo konec tedna jezile malenkosti. Napeto bo, zato se ne odzivajte na prvo žogo. Previdno tudi, če se prvič soočate z določenimi resnimi obveznostmi.

 

BIK

Prijatelj bo veliko bolj prijeten, kot ste pričakovali. Med vama je možno več kot le prijateljstvo in sedaj je pravi čas, da se odločite, ali bi bilo smiselno dati svoja čustva na plano. Naredili boste manjši korak nazaj. Umaknili se boste iz središča dogajanja. Ustrezala vam bo samota, ki jo boste začinili z manjšimi drobtinicami romantike in nežnosti.

 

DVOJČKA

Novice iz tujine vas bodo končno razveselile, saj jih čakate že celo večnost. Nadaljujete veselo in pokončno, saj se vam na koncu poti obetajo čudoviti rezultati. Samskim se bo ponudila priložnost za resno zvezo. Lahko da bo šlo za osebo, s katero prijateljujete že dalj časa, ali pa boste nekoga spoznali. V vsakem primeru pretehtajte svoja čustva, preden se odločite.

 

RAK

Pokazali boste željo po spremembi, ki ne bo naletela na veliko razumevanja, zato bo potrebno vztrajati do konca. Če hočete, da vas bodo upoštevali, boste morali delovati kot resen sogovornik. Mnenje ljudi okoli vas bo zanimivo le, če vam bo prineslo praktične koristi. Poskusite biti manj konfliktni, s takšnim načinom boste lažje sklenili kakšno prijateljstvo več.

 

LEV

V prvih dneh tedna vas bo napadel strah, ki bo v vas sprožil cel kup negativnih občutkov. Poskusite se obvladati in se prepričajte, da je neutemeljen, saj vam takšne energije samo škodijo. Tokrat vam bo neprestano zvonil telefon. Počakajte, da se vam bodo stvari prikazale v svoji pravi luči in jih zajemite s polno žlico. Odkrili boste nekaj zelo posebnega.

 

DEVICA

V tem tednu se lahko končno konča nekaj, kar vas je dolgo pestilo in obremenjevalo. Poguma bo dovolj in lahko se tudi lotite novega načrtovanja. Le z domačimi bodite obzirnejši. V prijateljskem krogu boste naleteli na informacijo, ki vas bo nekoliko zmotila, saj vas bo usmerila v napačno razmišljanje. Če želite rezultate, se zanesite sami nase.

 

TEHTNICA

Izogibali se boste vsakršnim konfliktom, tako v službi kot v domačem okolju. S preveč popustljivim pristopom pa si utegnete nakopati veliko dodatnega dela, ki vam ne bo najbolj všeč. Postavili se boste zase, še preden bo padla prva kritika na vaš račun. Bo že držalo, da je napad najboljša obramba, in vi se boste v situaciji zelo dobro znašli.

 

ŠKORPIJON

S kančkom poguma in samozavesti vam bo v tem tednu uspelo, posebno tistim, ki se z zahtevnimi posli mučite že nekaj časa. Ljubezen bo strastna in ob enem tudi globoka. Nekdo vam meče polena pod noge, vendar poskusite na zgodbo pogledati iz drugih vidikov. Razlike med vama niso tako velike da bi prehitro obupali. Nekoliko se lahko prilagodite.

 

STRELEC

Ugotavljate, da vam novi ljudje ne ustrezajo najbolj. Motil vas bo njihov pogled na svet, ki bo popolnoma drugačen od vašega. Zaustavili se boste tudi pri malenkostih. Ne boste se pripravljeni ukvarjati z njimi, saj se boste raje usmerili v bolj resne zadeve. Glede na to, da ste večinoma časa zelo zasedeni, izkoristite vikend za zabavo.

 

KOZOROG

Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Načrti v povezavi s selitvijo se lahko prelevijo v nekaj konkretnega. V vaše življenje vstopajo nove energije, ki jih boste z veseljem sprejeli. Na vsak način bi želeli priplezati višje, vendar vam okoliščine v tem trenutku niso najbolj pisane na kožo. Trenutno je bolj smiselno vztrajati pri že poznanih zadevah.

 

VODNAR

Ob srečanjih boste pokazali manj pomislekov in več pristnega optimizma. Na ljubezenskem področju se usmerjate v napredek in vznemirljive prigode. V petek se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki bodo od vas terjale zbranost in prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v ožjem družinskem krogu.

 

RIBI

Nekaj vas močno obremenjuje in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo, saj vplivajo na vsa osebnostna področja. Želeli boste nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste spregledali. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, vendar vztrajajte.

 

Sorodne novice

post-image

Dogodki

Odkrijte pestro dogajanje na Obali!

17. apr 2019 | Uredništvo

Pred nami je pestro velikonočno dogajanje, ki se bo nadaljevalo v različne pomladno gastronomske prireditve. V nizu različnih dogodkov boste zagotovo našli našli katerega zase.

post-image

Dekor

Sukulente kot čudovit dodatek k vsakemu domu

16. apr 2019 | Uredništvo

Če želite prostor obogatiti z rastlinami, so sukulente odlična izbira - tudi za začetnike! Ko ljudje slišijo besedo "sukulenta" velikokrat pomislijo na kaktuse, vendar je to le ena izmed mnogih...