post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

22. okt 2018 | Uredništvo

V ponedeljek vas bo spremljal prijeten vpliv lune v znamenju ovna. Ozračje se bo prevesilo v razigrano dogajanje, ki bo spodbujalo potrebo po druženju s prijatelji, aktivnemu delovanju in zabavi na kakršenkoli način. Težko pa boste opravljali delo, ki je zahtevno in od vas zahteva veliko koncentracije in potrpežljivosti. V vsakem trenutku se bo namreč dogaja toliko stvari, vašo pozornost pa bodo neprestano motile nove in nove dejavnosti. V sredo bo Polna luna poskrbela za čustven val, ki se bo širil iz ure v uro, situacijo bo nekoliko umiril prehod lune v znamenje bika.

  

 

 

OVEN

Neko zadevo boste analizirali in spoznali do potankosti. K sreči boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse skupaj popeljali do konca in zmagali. Začetek tedna bo v znaku negotovosti, toda v četrtek se boste umirili in prepričali, da bo vse še dobro. Stvari se bodo izboljšale in zaupali boste brez posebnih težav.

 

BIK

Neučakani boste, glede urejanja poslovne ali študijske zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. Bodite budni, ker se bodo v nasprotnem ponavljale stare težave.  Konec tedna boste zelo konstruktivni in učinkoviti. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo soočali s krizami in bodo potrebovali vaše mnenje, ki bo zelo pomembno.

 

DVOJČKA

Precej zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo s sabo kar nekaj zmede. Dovolj pogumni boste konec tedna in pripravljeni poskusiti nekaj novega. Izžarevate posebno energijo, ki se vam vrača z dobrim tudi na ostalih področjih. Pomembno je le, da ne zaspite na lovorikah.

 

RAK

Tokrat bi morali ravnati po razumu. Z nekom se preprosto ne razumeta, toda ne gre za nepremagljive težave, vse se lahko reši z iskrenim in direktnim pogovorom.  Nimate dobrih zamisli, nekako čakate, da se nekaj zgodi kar samo od sebe. Takšna taktika se nikakor ne poda vašemu značaju, zato storite nekaj konkretnega in pokažite, kdo vam veliko pomeni.

 

LEV

V prvih dneh tedna vas čaka več obveznosti, toda ne bo pretežko, ker se zavedate, da se napori obrestujejo. Pohitite glede urejanja domačih in denarnih zadev in pravilno razporedite obveznosti. Že nekaj časa ste popolnoma raztreseni. Najbrž preprosto potrebujete več počitka, ne prenesete pritiskov, ki se odvijajo v vaši bližini in vas vznemirjajo iz trenutka v trenutek.

 

DEVICA

Podarjena vam bo priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost ljubljeni osebi. Teden lahko spodbudi čustveno krizo soočanja s svojimi senčnimi stranmi, vendar se lahko skozi to krizo rojeva tudi pristna ustvarjalnost, ki jo poskusite izkoristiti.

 

TEHTNICA

Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste spopadli lažje kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj starih zamisli. Zato boste zopet optimistični in nasmejani. Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor koli se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in motivacije.

 

ŠKORPIJON

Bodite pripravljeni na nepričakovano srečanje z nekom, ki ste mu bili vedno všeč. Vse skupaj bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje. Tokrat boste zelo ambiciozni. Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite tudi pri komunikaciji.

 

STRELEC

Pripravljeni boste podaljšati svoj delovni čas, pa tudi sprejeti dodatne naloge in obveznosti, ker boste menili, da boste tako lahko povečali svoje prihodke. Običajno obožujete ljubite mirne dneve. Takrat lažje delujete v skladu s svojo energijo. Poudarek pa bo tokrat na povezanosti z vsem, kar vas v tem trenutku obdaja.

 

KOZOROG

Pripravite se na to, da boste morda govorili skoraj sami sebi. V tem trenutku namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti. Prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame zagon.

 

VODNAR

Spoznali boste osebo, ki bo pustila zanimive sledi v vašem življenju. Zbližali vaju bodo podoben temperament, sorodni interesi in podobna prepričanja o določeni zadevi. V ljubezni ne boste dobili takojšnjega odgovora, kar bo vzbujalo še večjo nestrpnost. Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni že nekaj časa.

 

RIBI

Bodite previdni, ko se boste v službi znašli med dvema ognjema, saj ne prenesete, da vas kritizirajo. Varujte se pred obrekljivci, saj ste preveč nemirni, da bi se z njimi soočili. Pripravite se na nekaj zoprnih opravkov. Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu. Povišali se bodo vaši stroški, kar vas bo razjezilo.

 

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.