post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

20. mar 2017 | Uredništvo

Ponedeljkovo jutro bo obarvano z ognjenimi energijami lune v znamenju Strelca, ki vam bodo pomagale do osebnega napredka. Pripravljeni boste na borbo ter tudi na zmago. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti in zoprni ljudje vam tokrat ne bodo prišli do živega. Globoka čustva vas tokrat ne bodo zanimala, raje se jim boste izognili. Ob 16.31 uri se luna pomakne v znamenje Kozoroga, zato prihaja več resnosti in prave delovne vneme. Tudi Zadnji krajec vam bo dodal nekaj motivacije, tako da je čas odličen, da dokončate nekaj kar ste že dolgo časa nazaj začeli.

  

 

 

OVEN

Še vedno razmišljate o nečem, kar vam je ogrelo srce, toda spreglejte, ker prihaja še lepša in zanimivejša priložnost. Končno se boste zopet prebudili. Dela bo na pretek, kar vam bo všeč. Napočil bo trenutek, da se soočite z nekom, ki v vas še vedno prebuja močna čustva. Naj vas ne bo strah pred spremembami, ki prihajajo.

 

BIK

Ne obremenjujte se s tistim, kar se je že zgodilo, saj je v tem trenutku vse drugače. Teden boste začeli polni pozitivne energije. Na ljubezenskem področju se prepustite. Imate veliko obveznosti, kar vas ne navdušuje, ker se vam zdi, da se vaše življenje vrti izključno okoli dela in denarja. Za ljubezenske zadeve tokrat nimate dovolj energije.

 

DVOJČKA

Tokrat vam nihče ne more očitati, da zamujate. Hitri boste in tako neučakani, da vam bodo težko sledili. Ukvarjali se boste tudi s pomembnim vprašanjem. Konec tedna vam zagotavlja dobre odločitve, posebno glede načrtov, ki so nekako obtičali na eni točki. Poslovne odločitve bodo povezane s potovanji in s tujino.

 

RAK

V ljubezni se morate odločiti, čeprav bi se radi še nekaj časa poigravali in obotavljali. Vaši izgovori namreč niso preveč prepričljivi. Srečanje bo napornejše, kot ste pričakovali. Jezi vas nepredvidljivost drugih, čeprav ste pogosto tudi sami enaki. V ljubezenskem odnosu vas moti občutek, da ste v podrejenem položaju in da vas nihče ne vpraša za mnenje.

 

LEV

Nekaj čakate in čakate in nikakor se vam ne zdi, da ste prišli do konca. Prijatelj bo še dodal svoje z nekoliko nenavadnimi izjavami ali čudnim obnašanjem. Raztreseni in nemirni boste proti koncu tedna. Zadeve potekajo mimo vašega nadzora, ne glede na to, kako se trudite. Morali boste vložiti nekaj več energije, zato se pravočasno pripravite.

 

DEVICA

Izredno zanimivo bo. Posebno z nekom, ki vam je v več pogledih podoben. Pazite le, da ne bi preveč prehitevali, ker so mogoče še določene manjše nevšečnosti. Možni so uspehi na poslovnem in finančnem področju, toda da bi dodobra izkoristili to energijo je potrebno užiti tudi radosti življenja. Lahko se malce bolj posvetite ljubljeni osebi.

 

TEHTNICA

Po srečanju, ki bo prijetno, boste ugotovili, kaj vse vas povezuje z nekom iz preteklosti. Bodite ustvarjalni, na javnih nastopih in pred večjo množico se boste dobro odrezali. Čutili boste lenobo in željo po tem, da se umaknete iz napetega ozračja. Vendar je zelo velika verjetnost, da vas bo nekaj obremenjevalo, zaradi česar bo težje pobegniti.

 

ŠKORPIJON

Začetek tedna bo izredno težek, malce napeti boste. Tokrat boste morali storiti vse sami. Ne glede na to ne popuščajte, saj boste vse skupaj uspešno rešili in se na koncu nasmejali. Potrebno se bo soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in skrbeti za nove prilive, kar vam ne bo najbolj všeč. Izkoristite ugoden čas za finančna izboljšanja in materializacijo.

 

STRELEC

Tokrat končno veste, kam naj bi se obrnili, da bo vse, kar ste si zastavili izpadlo dobro. Obeta se vam krajše potovanje ali srečanje s sorodniki, ki vas bo razveselilo. Konec tedna vam prinaša mir in zadovoljstvo. Energija se umirja, nič več ne bo živčnosti, ampak harmonija. Prisotnega bo veliko veselja z ljudmi, ki so vam blizu.

 

KOZOROG

Ni dovolj le, da nekaj izberete in le čakate, da se začne reševati brez vaše pobude, posebno če gre za načrt, ki potrebujete nekaj več sredstev, pa tudi boljšo organizacijo. Hitrost dogajanja vas lahko nekoliko zmede in prinaša nepričakovane spremembe. Kar počasi, vse se bo sestavilo. V večji družbi bodo ideje zelo zanimive.

 

VODNAR

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo predvsem v odnosu z drago osebo. Če boste povsem iskreni, boste rešili tudi kočljivo zadevo, ki je povezana s preteklostjo. Potrudite se, da se boste znašli na pravem mestu. Čakanje se vam nikakor ne poda, tarnanje pa še manj. Zato odprite oči, napnite ušesa, saj se nekaj počasi premika.

 

RIBI

Želeli boste ustvariti o sebi vtis mirne in zadržane osebe, v resnici pa ste dominantni in iščete veliko več razburjenja, dogajanj, novosti in presenečenj, ki jih boste deležni. Tokrat ne boste ne zahtevali ne pričakovali preveč. Zadeve se lahko premaknejo, ko boste pripravljeni na nekaj več korakov, posebno ob možnosti za iskren pogovor.
Sorodne novice

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...

post-image

19. edicija Festivala slovenskega filma

Letošnji dobitniki vesen

14. sep 2016 | Uredništvo

Strokovna žirija 19. Festivala slovenskega filma, ki jo sestavljajo Sonja Prosenc, Meta Mazaj, Rado Likon in Jure Matičič, je odločila, kdo so letošnji dobitniki vesen.

post-image

S polnimi jadri naprej

19. Festival slovenskega filma

02. sep 2016 | Uredništvo

S polnimi jadri naprej >> 19. FSF je tu! Zadnji dnevi poletja so zopet rezervirani za slovenski film.

post-image

Projekt “Živeti z morjem

Varuj morje, bodi Zvezda

14. jun 2016 | Uredništvo

Projekt “Živeti z morjem” je na pobudo Ministrstva za infrastrukturo – Uprave RS za pomorstvo ter Ministrstva za okolje in prostor povezal vse ključne ustanove in strokovnjake s področja varstva...

post-image

ZPS Koristni nasveti

Kolesarske čelade za odrasle so res neobvezne, a koristne

02. jun 2016 | Uredništvo

Prometni zakon predpisuje, da morajo vsi otroci do 14. leta na kolesu obvezno nositi čelado, za odrasle pa je uporaba čelade pri vožnji s kolesom priporočljiva, saj so kolesarji med najbolj...