post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

06. avg 2018 | Uredništvo

V ponedeljek vas bo vznemiril vpliv lune v devici. Vse boste želeli urediti, pričakovali boste, da drugi predvidevajo vaše načrte in vam sledijo, zato se boste v odnosih težko priklopili na prijetne in tople energije. Pomembno vam bo, da imate vse pod nadzorom, pojavi se lahko tudi pretiran perfekcionizem. V torek zgodaj zjutraj preide luna v znamenje tehtnice, kar se bo odražalo na vašem dojemanju odnosov, ki bodo postajali vedno bolj harmonični. Z veseljem se boste podali v iskreno sožitje, tudi na področju čustev, kjer boste strmeli k nežnim dotikom in prijetnim komplimentom.

  

 

 

OVEN

Nikar se ne odločajte predolgo. Imejte v mislih nekoga, ki se vztrajno trudi priti v vašo bližino. Poskusite se pogovoriti o pomembnih zadevah, saj boste s tem olajšali svoje počutje in se boljše počutili. Nekaj nejasnosti se vam nakazuje na poslovno finančnem področju, kjer ste v zadnjem času nekoliko zaspali. Naredite korak naprej in zadihajte tako kot je treba.

 

BIK

Počasi se ustavljate in postajate bolj organizirani. Teden, ki je pred vami bo namenjen resnim zadevam in reševanju tistega, kar vas bremeni že nekaj časa. Ustavite se tudi tam, kjer se včasih ne bi ustavili. Na čustvenem področju imate možnosti novih začetkov in nadgradnje tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Najboljše se boste počutili v petek, ko si boste oddahnili.

 

DVOJČKA

V prvih dneh tedna bo zelo pestro. Vse skrivnosti, ki ste jih držali v sebi se vam bodo nakopičile. Morda bi bilo boljše, da se z nekom, ki je vključen v situacijo pogovorite in dorečete zadeve. Prišli boste do pomembnih informacij, ki jih boste lahko uporabili v prihodnosti. Na čustvenem področju pa boste morali še nekoliko počakati, da se bodo zadeve premaknile.

 

RAK

Vaša čustva bodo v prvih dneh tedna nekoliko na preizkušnji. S težavo se boste odločili, kaj je tisto, kar si v resnici želite. Morda bi bilo dobro, da še nekaj časa opazujete situacijo in se nato odločite kako naprej. Delovne obveznosti vas bodo priganjale iz dneva v dan, zato boste nekoliko napeti in nezainteresirani za globoke pogovore, ki pa si jih bo nasprotna stran močno želela.

 

LEV

Teden, ki je pred vami bo zanimiv. Zainteresirani boste za spremembe, ki počasi prihajajo v vaše življenje. Najbolj pomembne bodo za vas malenkosti, ki jih boste deležni s strani osebe, ki jo občudujete že nekaj časa. Na poslovnem področju vam bo primanjkovalo energije, zato si večje načrte in delovne naloge prihranite za naslednji teden, ko boste imeli več energije.

 

DEVICA

Prvi dnevi v tednu bodo obarvani s strahom pred prihodnostjo, saj ste že nekaj časa v velikem pričakovanju, zadeve pa se nikakor ne premaknejo naprej. Morda bi morali nekaj spremeniti in se osredotočiti na svoje cilje, ki niso več tako oddaljeni od vas, da jih ne bi mogli doseči. Ljubezen bo v tem tednu bolj mirovala, saj še niste pripravljeni sprejeti večjih odločitev.

 

TEHTNICA

Vaše samozavestno obnašanje bo marsikoga zmotilo, zato nikar ne pretiravajte. S skromnostjo in prilagodljivostjo boste dosegli veliko več. Prijatelji vas bodo konec tedna vabili v svoj krog in nikar se srečanju ne izognite, saj boste v njihovi družbi ponovno zacveteli in izvedeli nekaj koristnih informacij, ki vas bodo presenetile. Čustva  bodo umirjena, vendar intenzivna.

 

ŠKORPIJON

Odnosi, ki so se v zadnjih časih skrhali, vas bodo začeli motiti, saj ste imeli občutek, da boste nesramnost osebe nasprotnega spola lažje prenašali. Poskusite se pogovoriti in razmisliti, kaj bi bilo v tem trenutku najboljše za vas. Nikar pa se ne poslužujte opravljanja, saj bi vas lahko drago stalo, poleg tega bi se lahko nekomu zamerili. Tega pa nikakor ne želite.

 

STRELEC

V upanju na čim boljši rezultat se boste lotili reševanja določenega problema, vendar ne pozabite na vztrajnost, saj se vam nakazuje nekaj manjših ovir. Vpliv planetov bo bolj ugoden na čustvenem področju, saj se vam nakazuje bolj sproščeno, po drugi strani pa vznemirljivo obdobje. Izkoristite priložnosti, ki se vam ponujajo, saj dolgo ne bodo čakali na vas in vas prosili.

 

KOZOROG

Naj bo v prvi polovici tedna nasmeh vaš najboljši prijatelj, saj vam bo pomagal osvojiti srce osebe, za katero gledate že nekaj časa. Zberite pogum in ji pristopite s samozavestnim načinom. Nervoza, povezana s preveliko količino suhoparnega dela in obveznostmi, ki jim ni videti konca, se vas bo lotila v četrtek in petek. Ne obupajte, saj bo vikend več kot čudovit.

 

VODNAR

V tem tednu boste v pričakovanju. Ne razmišljajte predolgo v zvezi z zabavo, ki se obeta že kmalu. Morda spoznate nekoga, ki bo v vaše življenje prinesel nekaj vznemirjenja in strasti, ali pa se boste samo nasmejali v dobri družbi. S poslovnimi zadevami, ki bodo od vas zahtevale natančnost, se boste ukvarjali v drugi polovici tedna, ko boste mnogo bolj zbrani.

 

RIBI

Jezni boste na nekoga, ki se ne bo odzval tako, kot ste si vi zamislili. Mogoče ima pa ta oseba dober razlog, da se je umaknila in zaprla vase. Poskusite najprej pretehtati situacije, ki se vam bodo dogajale, saj boste v tem primeru sprejeli boljše, bolj modre odločitve. Pazite na prehrano in se vključite v kakšno športno društvo, saj potrebujete gibanje in druženje.

 

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...