post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

17. feb 2019 | Uredništvo

V ponedeljek pričakujte pogum in povišan ego, saj vas bo spremljala ugodna luna v znamenju leva, ki pa lahko zagode vodnim znamenjem, ki se boste težko soočala z vso prodornostjo, ki vas bo obkrožala. Mir in tišino bo težko poiskati, želeli se boste predvsem izpostaviti. V torek ob 15.47 uri preide luna v znamenje devica, vpliv Polne lune pa bo tisti, ki bo malce zamajal vaša tla. natančni in perfekcionistkino usmerjeni se boste zaganjali v obveznosti, varujte pa se predvsem tveganih možnosti, ki bodo izgledale lepše, kot so v resnici. V sredo bo povečano zanimanje za zdravje in ustrezno prehrano.

  

 

 

 

 

OVEN

Čustva vas bodo zmedla, saj ste od nekoga pričakovali popolnoma drugačen odziv. Preprosto se ne morete pogovoriti z osebo, ki vam še noče odgovoriti. Glede poslovnih pogojev bodite izbirčnejši. Ne posnemajte nekoga, ki je povsem drugačen, saj se boste znašli še v večjem kaosu. Potrebujete pravi način, da se postavite zase.

 

BIK

Več časa posvetite rekreaciji in sami sebi. Nikar se ne oklepajte istega, namesto da bi poskusili tudi kaj novega. Pazite le, če sodelujete s prijateljem, ki je nekoliko svojeglav. Sprejmite nujne okoliščine na poslovnem področju in se poskusite prilagoditi v odnosih. Tokrat boste delovali malenkostno, toda nikar ne zapletajte vsega skupaj.

 

DVOJČKA

Zadeve se ne odvijajo tako, kot ste upali, morda tudi zato, ker vidite le eno pot in vse druge nekoliko zapostavljate. Poskusite narediti nekaj le na podlagi trenutnega občutka. Konec tedna vam bodo naklonjene odlične okoliščine in sreča, zato lahko pričakujete uspeh na skoraj vseh področjih. Dobro se organizirajte in dobili boste rezultate, ki bodo pozitivni.

 

RAK

Vesel in prijeten teden je pred vami. Večja je verjetnost intelektualnih uspehov, ki vam prinašajo odlične rezultate. Pot do ljubljene osebe bo intenzivna in zanimiva. Veliko pozornosti bo na odnosih, v katerih bo treba poudariti iskrenost. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke. Pogovorite se z ljubljeno osebo, vendar bodite bolj lahkotni.

 

LEV

Spočite si in v dobri družbi nahranite svojo dušo. Romantičen zmenek bo kot nalašč za to, da vas vznemiri in popelje v čarobno radost ljubezni. Navdih za vaša ustvarjanja bo odličen. Delovali boste bolj globoko kot običajno. Imeli boste nekaj opravkov s finančnim področjem, ki vas bo vznemirilo. Na področju čustev se obetajo intenzivni in globoki trenutki z ljubljeno osebo.

 

DEVICA

Še vedno čutite nekaj strahu, čeprav povsem neupravičeno. Morda boste bolj zgovorni kot sicer, toda vse lahko rešite, če si boste začrtali prave, realne cilje. Otresti se morate starega načina razmišljanja, čeprav je to nekaj, kar vam je najtežje. Tudi v domačem okolju bi morali nekoliko popustiti in dovoliti tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje.

 

TEHTNICA

Ljubezen je zelo blizu, tega se zavedate, čeprav ste se pred kratkim nekoliko opekli. Pomaga vam lahko prijatelj, ki vam bo na nekoliko nenavaden način namignil, kaj lahko storite. Prijateljstvo se lahko tokrat prelevi v nekaj več in priznati si morate, da niti niste sposobni ostati nepristranski z osebo, ki vam je vedno bolj pri srcu in vas prijetno vznemirja.

 

ŠKORPIJON

Pod blagodejnimi vplivi tedna, se lahko podate v akcijo in dokončevanje določenih zadev, ki vas bremenijo. Izid bo dober tudi, če ste se dolgo pripravljali na večji korak. Privlačita vas dve zanimivi možnosti, vendar se boste morali odločiti za eno. Čutite, kako vam vse skupaj naenkrat pospešuje utrip in vas na določen način vznemirja.

 

STRELEC

Veliko vaše pozornosti bo namenjene poslovnemu področju. Potrebno bo še dodatna pozornost, saj vas nekdo ves čas opazuje in vam ves čas vsiljuje svoje mnenje. Teden boste končali polni optimizma, posebno na čustvenem področju. V odnosu z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste sprostili. Storili boste vse za prenovitev razmerja.

 

KOZOROG

Ne boste več dolgo oklevali, saj je rešitev zelo blizu. Lahko si pridobite več časa, posebno ob pogovorih in novih poslovnih pogojih, ki vam v prvi fazi ne bodo pisani na kožo. Konec tedna boste razmišljali na zelo koristen način. Poslovni stil, ki ga zagovarjate, zelo dobro vpliva na vašo priljubljenost. Treba se bo zjasniti o skupnih ciljih, ki vas bremenijo.

 

VODNAR

Ljubezensko področje vas kliče, da se izrazite in poudarite svoje mnenje. Pokažete svoje ustvarjalne potenciale, saj so vam naklonjene več kot odlične priložnosti. Občudovani boste, kar vas navdihuje s ponosom in zadovoljstvom. Kljub vsemu, kar se dogaja, želite ostati mirni in zbrani ter premisliti o novih možnostih, ki vam prinašajo napredek.

 

RIBI

Želite pustiti dober vtis na okolico, vendar se nikar preveč ne izpostavljajte. Pri dogovorih se potrudite, bodite bolj jasni in ohranite pravo mero navdušenja. Nekdo od prijateljev bo odigral odločilno vlogo, vendar še vedno ne boste popolnoma zadovoljni. Ugotovili boste, da se še vedno pomaknete naprej, le vztrajni morate biti.

 

Sorodne novice

post-image

Oglaševanje

Otrokom manj zdrava živila, odraslim prehranska dopolnila

18. feb 2019 | Uredništvo

Neustrezna prehrana otrok in mladostnikov je eden izmed ključnih razlogov za epidemijo debelosti te populacijske skupine po svetu. Čeprav se je delež debelih in pretežkih otrok in mladostnikov v...

post-image

Prehrana

Najbolj inovativna živila leta 2019

15. feb 2019 | Uredništvo

Inštitut za nutricionistiko je predstavil najbolj inovativna živila leta 2019. Gre za v Sloveniji proizvedena živila, ki so bila uvedena na tržišče v zadnjem letu. Inštitut za nutricionistiko...

post-image

Družba

Vsa ljubezen je enaka

15. feb 2019 | Uredništvo

Na valentinovo je društvo Informacijski center Legebitra v sodelovanju z agencijo Imago Bold pripravilo gverilsko akcijo. Izložbe priljubljenih trgovin v središču Ljubljane so polepili z nalepkami,...

post-image

Samsko življenje

Je samskost v Sloveniji trend ali posledica?

14. feb 2019 | Uredništvo

Družbene spremembe v povezavi z gospodarsko krizo so temeljito zamajale tradicionalne vzorce življenja, saj predvsem mladi precej več časa posvečajo iskanju zaposlitve in pozneje karieri, spremenil...

post-image

Humanitarno-kulinarični dogodek

Kulinarični dvoboj v Kopru!

13. feb 2019 | Uredništvo

Evropski poslanec dr. Igor Šoltes vas v soboto, 16. februarja 2019, vabi na koprsko tržnico, kjer bo med 10. in 13. uro potekal humanitarno-kulinarični dogodek »SLOVENIJA V LONCU«. Dogodek bo...

post-image

Košarka

Konec tedna v Kopru košarka, glasba in zabava

13. feb 2019 | Uredništvo

V Kopru odštevamo zadnje dneve do novega velikega košarkarskega spektakla, prvega po letu 2013, ko je na Obali gostovala predtekmovalna skupina EuroBasketa. Ta konec tedna se bo namreč na Obali...