post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

16. apr 2018 | Uredništvo

V ponedeljek se boste podali s prazno luno v znamenju bika, ki bo poudarila vašo plat sočutja in vas notranje umirila. Napetosti, stari vzorci, dvomi in nervoza se počasi umikajo. Prihaja odlična motivacija in želja po skladnih odnosih. V tem času boste začutili potrebo po užitkih vseh vrst. Ta vpliv bo poskrbel, da se boste usmerili vase in naredili nekaj tudi za svoje telo, ki vam bo hvaležno. V sredo ob 14.02 uri se luna seli v znamenje dvojčkov, kar vam prinaša več navdušenja in razgibanega dogajanja. Odnosi bodo odprti, iskreni in direktni, kar lahko malce zmoti pripadnike zemeljskih in vodnih znamenj. V petek ob 16.26 preide luna v nežnega raka, ter označuje precej labilen čas.

  

 

 

OVEN

Pred vami je teden poln novih in zanimivih stvari. Prihajajo situacije, ki bodo od vas zahtevale inovativnost in miselno zbranost. Pri nekaterih stvareh boste sami odločali, kaj je trenutno najbolje za kolektiv. Verjetno se delu za vikend ne boste mogli izogniti. Splačalo se vam bo, saj se vam obeta nekoliko večji zaslužek, ki vas bo razveselil.

 

BIK

Občutljivi se boste prebudili v nov teden in ta faza bo trajala do konca tedna. Iskanje vzroka za tako stanje je na dlani. Občutek krivde, da niste naredili tistega kar ste obljubili vas sedaj spremlja v najhujši obliki. Razmislite, če bi si olajšali dušo in se opravičili nekomu, ki ste ga nehote prizadeli s svojim direktnim pristopom.

 

DVOJČKA

Tekmovalnost se bo izrazila v četrtek, ko bosta s partnerjem naletela na manjše zastoje na čustvenem področju. Izkoristita premor za temeljit razmislek, kako naprej. Popustita vsak na svojem koncu, da ne zapravita lepih trenutkov, ki so pred vama. Poslovno boste uspešni, saj imate sedaj ogromno energije, ki jo boste porabili za delo!

 

RAK

Tako kot ste pričakovali, tako tudi bo. Že v začetku tedna pričakujte nekaj težav s sodelavci. Ne imejte preveč razumevanja za njihove izgovore in zahtevajte, da se delo v celoti konča. Zamere in negodovanja ne bo. Finančni tokovi bodo zelo pozitivni. Izkoristite jih. Na čustvenem področju pa pričakujte nekaj nejasnosti.

 

LEV

Prišli ste do roba in ne veste, kaj se pravzaprav dogaja v vaši glavi. Čas je, da izveste. Verjetno boste sredi tedna presenečeni nad izjavo, saj ste še vedno na prvem mestu. Partnerjeve težave in njegova nezainteresiranost do spolnosti se bo izboljšala do konca tedna. Ostanite razumevajoči in se posvetite ostalim zadevam.

 

DEVICA

Dnevi, ki so vam pisani na kožo so pred vami. Sedaj lahko poveste vse kar vam je že nekaj časa ležalo na duši. Imeli boste priliko, da še bolj utrdite svojo partnersko vezo. Brez dlake na jeziku in priznanja partnerja, da imata še veliko skupnega je dobra popotnica za naprej. Na področju prijateljskih vezi se vam obetajo novi ljudje.

 

TEHTNICA

Poslovno boste žareli in si pridobili dolgoročno delo, ki bo na finančnem področju izredno dobro. Zahtevajte od drugih, da se držijo zastavljenih rokov, da se vam projekt zaradi njihove malomarnosti ne izjalovi. Cena, ki bi jo za to plačali bi bila prevelika. Na čustvenem področju vas čakajo konec tedna zanimivi dogodki.

 

ŠKORPIJON

Aktivni boste v začetku tedna, kar bo opazil tudi partner. Z navdušenjem vas bo opazoval in vas občudoval, da ste, ne glede na naporen december še vedno v tako dobri formi. Izkoristite njegovo energijo. Samski škorpijoni se boste morali braniti pred nekaterimi očitki, ki bodo prišli s strani oseb, s katerimi ste bili v prijateljskem odnosu.

 

STRELEC

Pripravljeni boste na nov izziv, ki je pred vami in časa za umik ne bo, ne glede na vaše objektivno razmišljanje. Sprijazniti se morate, da ste v tem tednu nepogrešljivi in da se bo samo z vašo pomočjo rešilo tisto, za kar ste se trudili v preteklosti. Delo se vam bo izplačalo, še posebej tistim, ki se ukvarjate s storitveno dejavnostjo.

 

KOZOROG

Približali se boste mnenju svojega partnerja in končno spravili misli v pravi tok. Utrujeni od neprestanih kompromisov in negodovanja partnerja ste prišli do zaključka, da je najbolje utihniti. Res je, ne mučite se in počakajte, da bo partner sam prišel do zaključka, da ne potrebujete neskončnih debat, ki ne peljejo nikamor. 

 

VODNAR

Občutljivi temi se v prvih dneh tedna ne boste izognili. Partner bo želel vedeti pri čem je. Ne slepomišite in mu iskreno odgovorite. Razumel bo, da ste trenutno v manjši krizi, ki vas odvrača od vročih čustev. Ne glede na to si ne jemljite preveč časa. Potrpljenje partnerja bo viselo na nitki. Poskusite se konec tedna nekoliko zadržati. 

 

RIBI

Ni potrebe, da bi se zagnali s polno paro v projekt, ki vam ne diši. Počakajte do srede, ko boste imeli nekaj več pozitivne energije in samozaupanja. Odnosi v kolektivu bodo v drugi polovici tedna izredno dobri. Izkoristite ugodno klimo za resen pogovor s šefom. Pogovor se bo obrestoval tudi na finančnem področju.

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...