post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

19. jun 2017 | Uredništvo

V ponedeljek boste stopili odločno in premišljeno, saj vas bo spremljala luna v znamenju ovna, ki bo spodbudila vašo aktivnost. Naredite prvi korak v nekaj novega, postavite se zase, povejte, kar vam leži na duši ampak ne saj vas ta vpliv lahko naredi nestrpne in netolerantne. Zato boste pri doseganju ciljev pogosto brezobzirni in preveč spontani. Pozno zvečer se luna pomakne v znamenje bika. Brez večjih težav se boste zbrali, če si boste ob pravem času vzeli čas zase. Ni pa to najboljši čas za razlaganje svojih zasebnih načrtov, še manj za vsiljevanje svojega mnenja drugim. V sredo vam konjunkcija med luno in Venero lahko pričara srečo, izobilje, veselje, napredovanje in dobre odnose.

  

 

 

OVEN

V prihodnjih dneh se bo prevečkrat zgodilo, da boste veliko pozornosti namenili svojim potrebam, ljudi okoli sebe pa nekoliko zapostavili. Pomanjkanje pozitivne energije od četrtka naprej bo zelo slabo vplivalo na prijateljske odnose. Na delovnem mestu čas najraje preživljajte ob rutinskih in individualnih nalogah.

 

BIK

V začetku tedna lahko spet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spolnili vseh lepih trenutkov, vendar pazite, da ne boste pozabili na razlog razhoda. V službi bodo stvari potekale brez večjih posebnosti. Bodite zbrani, da ne bo napak, ki so lahko posledica vaše površnosti.

 

DVOJČKA

V tem tednu se boste veliko ukvarjali s preteklostjo. Predvsem negativne misli si boste težko izbili iz glave, zato se vam lahko pojavi odtujenost in nerealnost. V drugi polovici tedna so možne težave na delovnem mestu, še posebno zaradi pomanjkanja koncentracije in volje. Zberite moči in dajte vse od sebe. Obrestovalo se bo.

 

RAK

Prišel je čas, ko se bo treba soočiti s samim seboj. Poslušajte v prvih dneh tedna svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim nasvetom. Glede poslovnih načrtov bodite zadržani, sicer vam bodo ukradli idejo. Ne zanašajte se na podporo ljubljene osebe, ki se tokrat z vami ne strinja najbolje. Stres bo najizrazitejši sredi tedna, ko boste tudi malce zmedeni.

 

LEV

Planeti vam bodo ta teden zelo naklonjeni. V dobrih odnosih boste z okolico in nič vas ne bo moglo spraviti iz tira ali razjeziti. Vseeno pa finančna situacija ne bo najbolj rožnata, čeprav pomanjkanja ne boste trpeli. Več gibanja bo vaše počutje samo še izboljšalo. Najdite nekaj somišljenikov, s katerimi boste delili vaše ideje.

 

DEVICA

Pozabite na stare navade in na dolgočasen vsakdan. Morali si boste drugače organizirati delo, da boste postorili vse, kar vas čaka na vsakodnevnem urniku. Neka nepričakovana službena pot bo odprla nove dimenzije, o katerih se vam do zdaj ni niti sanjalo. Izkoristite vsak prosti trenutek za rekreacijo in sprostitev.

 

TEHTNICA

Precenili boste moči in sposobnosti, kar se vam bo proti sredini tedna krepko maščevalo. Če želite z okolico ohraniti skladne odnose, potem se malce zadržite in ne izražajte svoja mnenja vse povprek. Čustveno boste zelo umirjeni, kar bo občutil tudi vaš partner. Mogoče si lahko privoščita skupno masažo.

 

ŠKORPIJON

V ljubezni bodo padci in vzponi. Sicer si boste želeli mirno obdobje, a ga ne bo. Nakupovanje se bo sprevrglo v obsedenost, kar pomeni, da boste zapravili lepo vsoto denarja. Malce več miru si lahko obetate v petek, za konec tedna pa se boste odpravili na krajši izlet v naravo. Obeta se vam dobitek pri igrah na srečo.

 

STRELEC

Največ boste naredili zase, če boste za nekaj dni zamenjali okolje. Zbistrili boste misli in ohladili živce. V službi vas bo namreč nekdo pošteno razburil, saj bo vaše zasluge predstavil kot svoje. Napetost v odnosu s partnerjem bo popustila, vseeno pa mu posvečajte več pozornosti kot do zdaj. Pazite tudi na finance, ki hitro odtekajo.

 

KOZOROG

Obeta se vam deloven teden. Šele v nedeljo boste lahko dali vse štiri od sebe in si privoščili popolno sprostitev. S prijateljem si boste prišli navzkriž zaradi povsem nepomembne stvari. Bližnji sorodnik pa vam bo končno vrnil denar, ki ste mu ga posodili že pred časom. V ljubezni tokrat ne bo večjih sprememb.

 

VODNAR

Nikar ne bodite vznemirjeni. Delo boste opravili v roku kot vedno. Z mirnimi živci pa bo še bolj kakovostno opravljeno kot sicer. Nekdo vam ne bo dal miru. Če se vam bo zdel preveč nadležen, mu to odkrito povejte. Postaviti se bo treba zase. Razmislite o neki ponudbi, a se ne prenaglite. Zaupajte svojemu šestemu čutu.

 

RIBI

Nekdo bo v prvih dneh tedna pošteno zmešal vaše načrte, ki ste si jih naredili. Naj vas to ne vrže iz tira. Potegnite najbolje iz nastale situacije in skušajte tudi drugim dopovedati, da se bo vse uredilo tako, kot se mora. Neka okvara na avtu vas bo pošteno razjezila. Vse se lahko popravi. Nekaj noči ne boste dobro spali.

 

 

 

Sorodne novice

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...

post-image

19. edicija Festivala slovenskega filma

Letošnji dobitniki vesen

14. sep 2016 | Uredništvo

Strokovna žirija 19. Festivala slovenskega filma, ki jo sestavljajo Sonja Prosenc, Meta Mazaj, Rado Likon in Jure Matičič, je odločila, kdo so letošnji dobitniki vesen.

post-image

S polnimi jadri naprej

19. Festival slovenskega filma

02. sep 2016 | Uredništvo

S polnimi jadri naprej >> 19. FSF je tu! Zadnji dnevi poletja so zopet rezervirani za slovenski film.