post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

14. okt 2019 | Uredništvo

Ponedeljkovo jutro bo prodorno, aktivno in polno raznih načrtov, ki bodo dišali po napredku. Prepletali se bosta borbenost in diplomacija, ki boste prišli do izraza še posebej na področju dela in denarja. Malce boste površni in neprilagodljivi, vendar le do popoldneva, ko se luna zavihti v znamenje bika. Prihaja toplina, obarvana s prijetnimi vzgibi. V torek bo zemeljska luna poskrbela, da ne boste nervozni, ampak osredotočeni na bistvene obveznosti.

  

 

 

 

Skupaj s portalom Horoskop.si vam predstavljamo tedenski horoskop. Če želite izvedeti več s področja horoskopa, astrologije, osebne rasti, obiščite portal Horoskop.si.

 

OVEN

Kombinacija planetov prinaša v prvih dneh tedna nekaj razjasnitev in realen pogled na razmerja in situacije. Koristen odnos do timskega dela, ohranitev dobrega imena, to bo za vas zelo pomembno. Na področju doma in družine boste morda srečali nekaj razočaranj, povezanih s starši in starejšimi člani. Vendar boste konec tedna kljub temu optimistični.

 

BIK

Z Merkurjem boste končno lahko poskrbeli tudi zase in za svoje želje, vendar šele v drugi polovici tedna, ko se bodo napetosti in kaotične situacije umaknile iz obzorja. Energija, ki jo boste vložili v obveznosti, se vam bo vsekakor izrazila v kratkem časovnem razponu. Situacije in odnose v službi boste težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj.

 

DVOJČKA

Brez samozaupanja in dela na sebi boste v tednu pred vami težko našli srečo in zadovoljstvo. V vsakem primeru boste v sredo pripravljeni sprejeti in zaživeti bolj duhovno življenje in se zraven še kaj novega naučiti. Nova življenjska perspektiva bo zelo dobro vplivala tudi na vaše poslovno delovanje. Sprejmite ponujene priložnosti.

 

RAK

V tem tednu bodo planeti prinesli zasluženo priznanje če ste bili žrtev lažnih obtožb, ter negativnih položajev. V prvi polovici boste nagnjeni k  ustvarjanju slik v svojih mislih. Pozabili boste, da morate ostati budna, da vas ljudje okoli vas ne povozijo. Na finančnem področju vam ta čas ni najbolj naklonjen. Vsaka nepremišljena poteza bi vas lahko drago stala, zato si najprej naredite načrt in se ga poskusite držati.

 

LEV

Pazite, da ne boste pretiravali z izstopanjem, saj bi si s takšnim načinom zbrali več sovražnikov kot prijateljev. Tokrat se ne boste obremenjevali s financami, saj vas bo ščitil pozitiven vpliv Marsa. Potrebne bo le nekaj previdnosti, saj boste še bolj nagnjeni k zapravljanju. Ta aspekt vam prinaša srečo, ker boste vedno ob pravem času na pravem mestu, ko boste potrebovali denar.

 

DEVICA

Prvič morate biti v tem tednu drzni, a tudi pozorni na zakone in pravila. Drugič boste morali biti previdni s težnjo, da sodite druge, kritizirate in jih odvračate, ker lahko takšni pristopi vodijo k propadu nekaterih sodelovanj. Denar ni področje, ki bi na vaše počutje neposredno vplivalo, kljub temu pa boste obremenjeni zaradi sprememb v karieri, v negativni smeri.

 

TEHTNICA

Veliko analiziranja, ki je bilo vezanega na osebno področje se bo sedaj začelo reševati. Od vas bo odvisno, kako se boste soočali s težavami. Polena, ki jih boste dobivali pod noge vam tokrat ne bodo prišla do živega. Vaša komunikacija bo zaradi Merkurja hladna in nekoliko vzvišena, s čimer lahko povzročite v določenih odnosih napetosti, ki so lahko dolgoročnega značaja.

 

ŠKORPIJON

Nujno je, da se znebite razlogov, ki so nesmiselni. To so obveznosti, ki vam kradejo čas, odgovornosti in pričakovanja od ljudi, ki vam ne morejo ponuditi ničesar razen svojih težav. Nekateri vas bodo videli v drugačni luči, nekateri bodo celo mislili, da želite prikriti resnico. Konec tedna boste imeli možnost izoblikovati se na tem področju in storiti več zase.

 

STRELEC

Denar bo v tem tednu občutljiva tema, še posebej, če potrebujete visoke zneske da uredite situacije. Glede na vaš položaj, bodo stvari precej zapletene. Mars vas lahko zmede in celo pretenta s kakšno na prvi pogled zelo mamljivo priložnostjo, ki pa se bo skoraj zagotovo izkazala za nerealno. Ta vpliv bi lahko na plano dvoumna pretekla dejanja, ki lahko vplivajo na vašo osebno podobo.

 

KOZOROG

Naredite si načrte, da ne boste ponavljali napak iz preteklih let. Tokrat boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost, lahko prekinitev nekega sodelovanja. Skupinskim projektom, dobro kaže, saj vam bodo dali priložnost zbližati se z delovno skupino in se izkazati v najboljši možni luči. 

 

VODNAR

Vaš metabolizem bo v tem tednu deloval nemoteno, vendar le v primeru, če boste skrbno upoštevali smernice zdravega prehranjevanja in se izognili škodljivim razvadam. Dotaknil se vas bo vpliv Merkurja, zato bodite pri zadevah, ki zahtevajo natančnost še posebej previdni. Ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti.

 

RIBI

Vedno gojite velike načrte, tokrat bodo še bolj natančno dodelani, z razlogom da se pri nadzoru nalog in organizaciji lahko povežete tudi s svojo ekipo sodelavcev. Toda to ni edini izziv, za vaše delo in pogoje sodelovanja. Zagon, ki ga lahko pričakujete od srede dalje, bo poskrbel tudi za zadovoljstvo na zasebnem in zdravstvenem področju.

 

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.