post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

16. okt 2017 | Uredništvo

Teden se bo pričel z luno v devici, zato boste veliko pozornosti in svojega časa namenili poslovnim in finančnim zadevam, še posebej tistim, s katerimi ste v rahlem zaostanku. Ljubezenski pripetljaji vas ne bodo preveč zanimali, saj boste preveč obremenjeni s svojimi mislimi. Če želite shujšati, bodo to ugodni dnevi, saj boste zelo disciplinirani. V torek ob 19.35 uri se luna pomakne v znamenje tehtnice, zato boste veliko bolj komunikativni in nagnjeni k zabavnemu preživljanju skupnega prostega časa. Vpliv prazne lune bo v četrtek nagajal samskim in vezanim, saj boste težko popolnoma zaupali. Tudi prilagajanje ne bo ravno vaša vrlina.

  

 

 

OVEN

V tednu, ki je pred vami boste največ časa posvetili poslovnim zadevam, ki vam že nekaj časa ne dajo miru in vas na nek način obremenjujejo. Počasi bo potrebno narediti kakšen korak in se soočiti z nastalo situacijo. Veliko dela se obeta preko poznanstev. Nekaj več dobre energije boste deležni na ljubezenskem področju.

 

BIK

V prvi polovici tedna se vam bodo nakopičili dogodki, s katerimi ste do sedaj odlašali. Največ sreče boste imeli tisti, ki se ukvarjate s prodajo ali druge vrste trženjem. Na čustvenem področju vas lahko zmoti nerazpoloženje partnerja, ki se ukvarja s svojimi težavami in se ne bo sposoben prilagoditi vaši situaciji, ter vas upoštevati.

 

DVOJČKA

Vedno bolj postajate nestrpni, saj se vam zadeve kopičijo. Tisti, ki ste v fazi izobraževanja, boste morali z določenimi čim prej zaključiti. Veliko energije vam bodo jemale malenkosti, ki bodo po eni strani nepomembne, po drugi strani pa potrebne rešitve. Zdravje vam bo dobro služilo, saj ste si nabrali ogromno pozitivne energije.

 

RAK

Glede na vaše trenutno stanje na čustvenem področju se vam lahko začnejo zadeve podirati, če se ne boste posvetili situaciji. Partner vas pogreša, vendar vam tega ne bo povedal na glas. Organizirajte kakšno romantično večerjo ali pa ga peljite na izlet v naravo. Pogovorita se o stvareh, ki so v zadnjem času kamen spotike!

 

LEV

V prvih dneh tedna boste deležni nekoliko slabšega počutja. Pijte več tekočine in se gibajte, s tem boste preprečili vdor negativne energije v vaše življenje. Ljubezen vam bo naklonjena, vendar se boste morali zanjo na nek način boriti. Tudi samskim se obeta nova, prijetna oseba, ki vas bo navdušila s svojim razmišljanjem.

 

DEVICA

Nikar ne imejte občutka, da ste sami na svetu, saj imate prijatelje, ki se lahko zanesete na njih. Le poklicati jih morate in se z njimi dogovoriti za srečanje in klepet. V četrtek se vam bo nakopičilo ogromno dela, ki ga boste sami težko opravili, zato bi bilo priporočljivo, da za pomoč prosite svoje sodelavce ali prijatelje.

 

TEHTNICA

Utrujenost, ki ste ji bili priča v zadnjem obdobju se počasi umika vstran. Prihajate v obdobje, ko se boste počutili močne in zadovoljne. Zato je ta teden dober čas, da se začnete posvečati novim projektom ali zadevam, ki so že nekaj časa na vidiku, pa nekako niste imeli energije zanje. Tudi tisti, ki se izobražujete boste imeli srečo.

 

ŠKORPIJON

Vaša pozitivna energija bo prisotna povsod, kjerkoli se boste pojavili. Reševali boste tudi situacije drugih, saj ste trenutno v obdobju, ko ste zelo močni in samozavestni. V družbi se boste veliko smejali in dvigovali energijo ostalim prijateljem. Bodite čim bolj objektivni, saj se vam lahko hitro zgodi, da bi vas kdo narobe razumel.

 

STRELEC

Teden, ki je pred vami bo pozitiven in nasmejan. Z veseljem se boste lotili poslov, ki so pred vami, saj se vam preko njih obeta čudovit zaslužek, ki vas bo nekoliko rešil na finančnem področju, kjer ste nekoliko zabredli. Zaljubljeni boste v svojega partnerja in težko vas bo kdo od tega odvrnil. Samski pa se poskusite več gibati v družbi.

 

KOZOROG

Nič se vam ne bo zdelo nemogoče, še posebej v prvih dneh prihajajočega tedna. Sedaj imate možnost, da se rešite določenih dvomov, ki ste jih imeli zaradi svoje nesigurnosti in neučakanosti. Ljubezen vam bo naklonjena še posebej čez vikend, ko bosta imela s partnerjem tudi nekaj več časa zase, da se v miru pogovorita.

 

VODNAR

Veselili se boste prihajajočega tedna, saj boste deležni več pozitivnih zadev, ki se bodo razvijale počasi, vendar intenzivno. Na partnerskem področju se boste težko izognili lepim komplimentom, ki se vam bodo zdeli na trenutke celo nekoliko osladni. Tisti, ki ste samski, se boste najboljše počutili v družbi ognjenih znamenj.

 

RIBI

V ponedeljek in torek vas čakajo manjše preizkušnje na ljubezenskem področju. Pazite, koliko in kaj boste povedali, da si ne naredite nepotrebnih težav. Nekdo vas bo v določeni situaciji narobe razumel. Finančne zadeve pa bodo potekale brez večjih zapletov, ustaljeno. Lahko si boste kupili tisto, kar si želite že nekaj časa.

 

Sorodne novice

post-image

Izola potrebuje več, ne pa manj nočnega dogajanja

Izola - mesto starcev in nergačev?

05. jul 2017 | Bojan Marsič

Poletna sezona ni niti še v popolnem zagonu že je slišati pritožbe nekaterih starejših občanov, da ne morejo spati, da jih nočno življenje v Izoli v času turistične sezone moti ter celo, da bodo...

post-image

4. državno prvenstvo v Portorožu

Razglasili najhitrejše slovenske deskarje z veslom

26. jun 2017 | Uredništvo

PORTOROŽ, sobota, 24. junij 2017 - V soboto je pred Bernardinom potekalo že četrto državno prvenstvo v deskanju z veslom (SUP). Tekmovanje je v zaliv pred Bernardinom pritegnilo številne...

post-image

Varuj morje, bodi zvezda!

Najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017

08. maj 2017 | Uredništvo

Na 22. Mednarodni razstavi navtike, Internautici je bil projekt "Varuj morje, bodi zvezda!" nagrajen kot najboljši okoljevarstveni projekt leta 2017.

post-image

Veš, kaj ješ?

Uravnotežena prehrana

05. maj 2017 | Uredništvo

Uravnotežena prehrana vsebuje vsa hranila, ki jih telo potrebuje. Potrebe našega telesa se seveda spreminjajo z leti.

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...