post-image
Tedenski horoskop

Horoskop

24. apr 2017 | Uredništvo

V ponedeljkovo jutro se boste zbudili z luno v znamenju ovna, ki vas bo prebudila na vseh področjih. Polni entuzijazma se boste podali v akcijo in seveda zmagali. Veliko bo smeha, dobre volje in dogodkov, ki vam bodo ponovno prebudili optimizem. Nikar se ne spuščajte v besedne konflikte, saj bi vas lahko to drago stalo, ker bo vaš ego tokrat na višjem nivoju. Čas je ugoden za razne vrste izobraževanja in širitev obzorij, vendar z bolj lahkotno vsebino. Bolj dojemljivi boste, kar se tiče novosti. Prijatelji bodo tisti, kateri vas bodo znali pravilno usmeriti in vam tokrat povedati resnico v obraz.

  

 

 

OVEN

Več obveznosti vas čaka kot sicer, vendar boste zmogli brez večjih stresnih situacij. Vnaprej si boste pripravili plan in se temu primerno organizirali. Vzemite si čas tudi zase in druženju v dvoje, saj uživate od nasprotnega spola vso podporo. Ljubezen ni samo v zraku, napolnila bo tudi vaše srce.

 

BIK

S postavitvijo meja nekaterim ljudem se osvobodite bremen. Pred kariero in ambicijam boste dali mesto družini, domu in ustvarjalnosti. Izražena želja po več zasebnosti bo uslišana. Člani družine bodo očarani nad vami. Proti koncu tedna se vas dotakne nepotrpežljivost, ker ste že v pričakovanju novosti.

 

DVOJČKA

Zvezde so vam namenile dodaten teden lagodja in udobja. Dneve izkoristite za poglobitev vase in odpustite stare zamere drugim predvsem pa sebi. Obtožbe so razlog, da se ne sprostite. Po opravljenem obračunu obrnete nov list. Vaša sproščenost in pozitivna naravnanost se bosta nalezljivo širili.

 

RAK

Zabavno bo opazovati, kako se drugi odzivajo na vaša mnenja in poglede na ljubezen. Zgrabite novo priložnost, ki se vam bo ponudila. Za srečno vezo, se je treba potruditi. Je vredno vreči puško v koruzo zgolj zato, ker se vam zdi nekaj težko? Med vikendom se boste ponosno sprehajali tesno objeti.

 

LEV

Ne pritožujte se, da se nič ne dogaja, ker bom že druga polovica tedna zanimivejša. Obeta se vam pestro dogajanje na zasebnem področju. Tako zelo vam bo všeč, da boste pozabili na vse obljube in načrte, ki ste jih delili. Ljubezen ima rušilno moč tudi za še tako močne. Prepustite se!

 

DEVICA

Ljubezen je globoko čustvo in osrečuje vsakogar. Vložili ste trud in energijo in uspeh bo zagotovljen, saj oseba nasprotnega spola čuti podobno. Enako vzpodbudno bo vaše finančno stanje ponudi se priložnost dodatnega zaslužka in odobrena bodo sredstva preko uradne ustanove. Zadovoljni boste.

 

TEHTNICA

Ustvarjalnost in otročja radovednost bosta krivca, da spontano dobite odgovore na vprašanja, ki vas že dolgo mučijo. Dokaz o vaši nezmotljivosti vas napolni z radostjo. Sledijo zanimivi dnevi, ki vas opremijo z dodatno dobro voljo. Tednu v slovo pomahate na sproščeni zabavi, brez vseh zavor!

 

ŠKORPIJON

Skrbno pretehtajte mamljivo rizično ponudbo. Časa ravno nimate v izobilju. Hazarderska sreča bo tokrat na vaši strani. S svojo iznajdljivostjo odmislite tveganje, izpeljete projekt in temu primerno zaslužite. Polni energije in veselja obnovite partnerski odnos. Nadaljujeta s svežo energijo.

 

STRELEC

Vaša skrb v naslednjih dneh bo okrepitev telesne odpornosti in normalizirati slabo počutje. Dovolj bo že nekaj manjših sprememb in doslednosti v pravem zaporedju. Domači bodo vzorno skrbeli za vas, deležni boste vse pozornosti kot tudi vseh alternativnih pripomočkov. Prepustite se sanjam!

 

KOZOROG

Zaradi nevsakdanjih dogodkov in rahle zmede boste pozabili na zadevo, ki terja odgovor. Z dobrim občutkom podate odgovor v drugi polovici tedna, deležni boste stoječih ovacij. Optimizem se vam znova krepi pod ugodnimi vplivi. Združite realne možnosti z željami. Vzemite si čas tudi za ljubezen.

 

VODNAR

Že sama misel na to, da vas čakajo tudi obveznosti bo stresna. S svojim napetim nastopom izzovete konfliktne situacije. Vsi ne razumejo kaj želite in od njih pričakujete? Pokažite več strpnosti in ne rešujte več stvari hkrati. Napetost popusti za vikend, ko je na sporedu zabava.

 

RIBI

Življenje je vaše in sami ste odgovorni za sprejete odločitve. Nekaj dnevna racionalnost ne pomeni konec sveta, nasprotno vašo občutljivo osebnost okrepi. Odprite se in bodite pripravljeni sprejemati več. Priprave na zasebno zabavo vam bodo izziv, presenečeni boste nad svojo inovativnostjo.

Sorodne novice

post-image

4. Istrski kolesarski maraton

​​Več kot 800 kolesarjev je uspešno odpeljalo

26. sep 2016 | Uredništvo

To nedeljo se je več kot 800 kolesarjev udeležilo 4. Istrskega kolesarskega maratona in uživalo na razgibanih trasah po slovenski Istri, k dobremu vzdušju pa sta prispevala še lepo vreme in pester...

post-image

19. edicija Festivala slovenskega filma

Letošnji dobitniki vesen

14. sep 2016 | Uredništvo

Strokovna žirija 19. Festivala slovenskega filma, ki jo sestavljajo Sonja Prosenc, Meta Mazaj, Rado Likon in Jure Matičič, je odločila, kdo so letošnji dobitniki vesen.

post-image

S polnimi jadri naprej

19. Festival slovenskega filma

02. sep 2016 | Uredništvo

S polnimi jadri naprej >> 19. FSF je tu! Zadnji dnevi poletja so zopet rezervirani za slovenski film.

post-image

Projekt “Živeti z morjem

Varuj morje, bodi Zvezda

14. jun 2016 | Uredništvo

Projekt “Živeti z morjem” je na pobudo Ministrstva za infrastrukturo – Uprave RS za pomorstvo ter Ministrstva za okolje in prostor povezal vse ključne ustanove in strokovnjake s področja varstva...

post-image

ZPS Koristni nasveti

Kolesarske čelade za odrasle so res neobvezne, a koristne

02. jun 2016 | Uredništvo

Prometni zakon predpisuje, da morajo vsi otroci do 14. leta na kolesu obvezno nositi čelado, za odrasle pa je uporaba čelade pri vožnji s kolesom priporočljiva, saj so kolesarji med najbolj...