post-image
Odgovori na nagradno vprašanje!

Kako je naslov Fedezove skladbe, katere video ima že prek 30 milijonov ogledov?

Za sodelovanje v nagradni igri morate biti prijavljeni!
 
Podarjamo dve vstopnici

Brezplačno na koncert Fedeza v Trst!

28. jun 2015 | Uredništvo

10. julija na tržaški oder prihaja Fedez, italijanski rapper in kantavtor, ki je zaslovel kot sodnik v 8. izdaji glasbenega showa X Factor.
Fedez velja za najbolj reprezentativnega umetnika italijanske underground scene v zadnjih letih, priljubljeni raper in kantavtor je tudi znan obraz na televiziji, saj je bil tudi sodnik osme izdaje X Factor. Njegov album "Pop-Hoolista" je bil nagrajen z dvojno platinasto ploščo, kar v današnjih časih, ko prodaja prek digitalnih medijev hira vsekakor nekaj pomeni. 
 
Njegov nastop v živo je predviden na koncertu v petek, 10. julija v Trstu, na osrednjem trgu Piazza Unita' z začetkom ob 21.30.
 
Fedezu je znova uspelo ujeti okus javnosti, tako v smislu vsebine kot  oblike, saj prepleta v svojem zadnjem albumu žanre in tuđeg kot so  punk, elektronika, vse tja do bolj melodičnih kompozicij.
 
Fedez rojen v Milanu 15. oktobra 1989. raper in je zrasel v zaledju milanske metropole. Od zgodnje mladosti je sodeloval v freestyle tekmovanjih. Sodeluje z mnogomi umetniki italijanske rap scene, kot so GUE Pequeno, Entics,Marracash, J-Ax, Jake Fury in Two Fingerz. Video pesmi "Črni labod" v katerem poje s Francesco Michelin je na kanalu youtube dosegel 30 milijonov ogledov. Njegov album "gospod Brainwash - umetnost zadovoljevanja" je prodal kar 180 tisoč plošč. 
 
 
IZŽREBANA NAGRAJENKA: SARA TOŠKAN

--

POGOJI SODELOVANJA

1. člen

(1) Organizator nagradne igre je Obala, d. o. o., Obrtniška 5, 6000 Koper (v nadaljevanju organizator).

(2) Kadar kot so-organizator nagradne igre sodeluje tudi poslovni partner organizatorja, ta zagotovi nagrade in izvede nagradno žrebanje, organizator pa izvede nagradno igro na svojih Spletnih straneh in/ali Facebook Profilih, kakor določeno v besedilu razpisa posamezne nagradne igre.

(3) V primeru, da nagrade zagotovi poslovni partner organizatorja, ki ne želi sodelovati v vlogi in obveznostih so-organizatorja (v nadaljevanju pokrovitelj), vse aktivnosti tega prevzame organizator.

2. člen

(1) V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let) morajo imeti za sodelovanje v nagradni igri predhodno pisno soglasje staršev ali zakonitih zastopnikov.

(2) Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno pravilno odgovoriti na zastavljeno vprašanje. Med pošiljatelji  z naključnim žrebom izbran nagrajenec. 

(3) Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom in ga Obala, d. o. o. ne zaračunava.

(4) Udeleženci nagradne igre sami krijejo vse stroške sodelovanja v nagradni igri.

Med stroške sodelovanja se med drugim uvrščajo:

  • strošek dostopa do interneta;
  • strošek prenosa podatkov z interneta.

(5) V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci Obala, d. o. o. ali njihovi ožji družinski člani.

(6) Vsak posameznik lahko k posamezni nagradni igri pristopi le enkrat.

(7) Nagadna igra bo potekala na portalu www.obala.net od nedelje, 28.06. 2015 od 18. 30 ure, do četrtka 02.05.2015 do 12.00 ure.

(8) Nagrajenci bodo o izidu žreba obveščeni preko oddanega maila in na spletni strani www.obala.net

Sorodne novice

post-image

Nagradna igra -2 brezplačni vstopnici

Brezplačno na Paul Van Dyk-a!

14. jun 2017 | Bojan Marsič

Paul van Dyk ni le ena največjih ikon plesne elektronike, ampak pravo utelešenje parol rejverskega gibanja iz 90. let: v svojem delu spaja hedonizem, ustvarjalnost in družbeno angažiranost do...

post-image

podarjamo brezplačno vstopnico

Brezplačno na Nino Kraviz

23. apr 2016 | Uredništvo

Težko pričakovana novica in veliko veselje, da le to lahko delimo z vami vsemi. Nina Kraviz je po resnično dolgem in napornem letu, polnem festivalskih in klubskih nastopov našla termin, da se vsem...

post-image

Brezplačna vstopnica

Green Velvet in Dave Clarke

10. mar 2016 | Uredništvo

Potem ko nas je obiskal veliki šaljivec in resnično simpatični Seth Troxler ter pokazal, da se zna izjemno dobro zabavati, saj je na after partiju zavrtel še nekaj plošč in...

post-image

Brezplačno na elektronsko poslastico v Izoli!

Seth Troxler in njegove vragolije!

11. feb 2016 | Uredništvo

V Izolo prihaja ime danes svetovnega formata, ki si je kariero zgradil kot neutruden obiskovalec partijev, priložnostni Dj v Detroitskem klubu Works in velik navdušenec nad glasbeno...

post-image

Podarjamo brezplačno vstopnico

Brezplačno na oldies goldies glasbeno poslastico!

14. jan 2016 | Uredništvo

Čas bo, da pripravite zaprašene plesne čeveljce ljubitelji starih, zimzelenih elektronskih ritmov. V Izoli se po odmevni obletnici Ambasade Gavioli pripravlja glasbena poslastica, ki bo...

post-image

Zadeni darilni paket SelectBox

Darilni paketi SelectBox, vrhunska darila iz škatlice

20. dec 2015 | Uredništvo

Darilni program SelectBox je edinstven in inovativen koncept obdarovanja, ki obdarovancu ponuja možnost svobodne izbire med več kot 1200 različnimi doživetji s področja kulinarike, turizma,...