post-image
Interier

Kako kombinirati dekoracijo zanjo in zanj

22. feb 2019 | Uredništvo

Selitev v skupno stanovanje s partnerjem je zelo razburljiv in pomemben del v življenju, zato je pomembno, da ustvarimo prostor v katerem se bomo počutili domače. Ko sta partnerja pripravljena vstopiti v novo življenje in začeti deliti vse v enem prostoru, je pomembno vključiti moške in pa ženstvene detajle. Predstavljamo vam nekaj idej, ki vam lahko pomagajo postati bolj ustvarjalni in zgraditi svoj življenjski prostor po skupni vselitvi na pravi način.

 

 

 

 

Kovinski dodatki

Kovine dobimo v različnih barvnih tonih in se lahko uporabijo za dodajanje moških in ženstvenih detajlov. Za občutek moškosti dodajte temnejše kovine ali zlate poudarke, ki se odlično podajo temnejšim odtenkom kot so črna, temno modra in barva naravnega lesa. Za bolj ženstven dizajn potrebujete popolnoma drugačen pristop z dodatki mehkejših kovinskih odtenkov, ki bistveno vplivajo na notranji prostor.

 

Umetniška dela

Umetniška dela so lahko vidna v vsakem prostoru, odlično pa služijo tudi za zapolnitev praznega prostora na stenah. Veliki umetniški kosi naredijo prostor bolj veličasten, kar daje pridih moškosti. To idejo lahko uporabite v prostoru, ki ima že veliko ženskih detajlov in preprosto potrebuje moškost, da premesti vrzeli med tema dvema različnima svetovoma.

 

Prava izbira barve

Barve lahko pomagajo zapolniti vrzeli med moškim in ženskim dekorjem. Če želite združiti dva različna svetova, dodajte ženske barve, kot so rožnata, barva sivke, modra ali celo mehke pastelne barve in jih združite s temnimi barvami kot so črna, siva, temno modra ali rjava. V večini primerov lahko na stene dodate temne moške barve, ki so glavni poudarek, medtem ko naj ženske barve zagotavljajo popolne detajle s pomočjo dodatne opreme oziroma dekorativnih elementov.

 

Dodajte kožo

Vnesite pridih moškosti, ne da bi spreminjali svojo dekoracijo, tako da preprosto dodate kožo. Ta material vam lahko zagotovi potreben poudarek, brez da bi spreminjali, se odrekali ali dodajali stvari v prostor.

 

Vir: mojenterijer.rs
Foto: Pinterest

Sorodne novice

post-image

v Portorožu in Piranu

Pričakovanje novega leta

31. dec 2019 | Uredništvo

V novo leto nas bo pospremilo obilo dobre glasbe in različne otroške predstave z obiskom Dedka Mraza, nadaljuje se tudi živahno dogajanje na božično-novoletnem sejmu v Portorožu. Prvi dan novega...

post-image

V Portorožu

Božične in novoletne prireditvene poslastice

27. dec 2019 | Uredništvo

Pred nami je še vrhunec decembrskih dogodkov: od Festivala penin do prazničnega kotalkališča, Silvestrovanja in Novoletnega popoldneva z ognjemetom. V Portorožu pa se s številnimi dogodki za otroke...

post-image

Koper

Pred nami je pester vikend

20. dec 2019 | Uredništvo

Čeprav temperature niso prav nič zimske, bo prvi zimski konec tedna v destinaciji Koper prireditveno zelo bogat.

post-image

8. Festival penin v Portorožu

V družbi odličnih mehurčkov iz petih držav

20. dec 2019 | Uredništvo

8. Festival penin bo 26. decembra v Portorožu ponudil vrhunski izbor zlatih mehurčkov iz kar petih držav. Na svečanem programu v parku pred hotelom bodo razglasili Naj penino Portoroža 2019,...