post-image
Izobraževanje

Prijavite se na brezplačna izobraževanja digitalnega marketinga

08. maj 2019 | Uredništvo

Vsi, ki se v destinaciji Koper ukvarjate s turizmom, se lahko prijavite na brezplačna izobraževanja na temo digitalnega marketinga v turizmu.

 

 

 

 

 

Mestna občina Koper bo v sklopu projekta sofinanciranja razvoja in promocije turistične ponudbe vodilnih turističnih destinacij v Sloveniji pripravila sklop štirih izobraževanj na temo digitalnega marketinga v turizmu. Vsa izobraževanja z izjemo zadnjega bodo ob ponedeljkih, ob 17. uri v Pretorski palači. Prvo izobraževanje bo že prihodnji ponedeljek, 13. maja. Matej Kalan iz Agencije Forward bo predstavil, kako lahko z vključevanjem v globalne spletne platforme Booking.com, Inspirok, Airbnb in Tripadvisor močno pospešimo prodajo in kako lahko izkoristimo njihov oglaševalski potencial.

Drugo izobraževanje, ki bo v ponedeljek, 20. maja, pa bo vodil strokovnjak za družbene medije Matej Špehar, ki bo pojasnil, kako oblikovati uporabnikom zanimive vsebine in kako sprožati ciljno usmerjene plačljive objave za dosego boljših promocijskih učinkov na družbenih omrežjih, kot sta  Facebook in Instagram. Spregovoril bo tudi o zakonitostih pisanja za splet, pomenu kontinuitete objav ter ob tem predstavil tudi nekatere primere dobre in slabe prakse.  

Tretje izobraževanje bo v ponedeljek, 27. maja, na njem pa bo Martin Korošec iz Agencije Oranža predstavil, kako urejati podatke v iskalnikih in na spletu. Mnogi se namreč ne zavedajo dejstva, da lahko sami upravljajo s številnimi lastnimi podatki na spletu. Spoznali in ustvarili boste lahko lasten Google My Business profil, svoje kupce pa bolje spoznali s pomočjo orodja za spremljanje obiska spletne strani Google Analytics.

Zadnje predavanje bo z izjemo ostalih v torek, in sicer 4. junija, prav tako ob 17. uri v Pretorski palači. Nika Kristina Butina iz Harts Agency bo predstavila, kaj je vsebinski marketing in kakšna je vloga fotografij pri pripovedovanju zgodb. Tako se boste lahko seznanili z osnovnimi zakonitostmi fotografiranja in navezavo fotografij z vsebino.

Mestna občina Koper bo izvedbo izobraževanj na temo digitalnega marketinga izvedla v sklopu projekta Digitalne promocije vodilne destinacije Koper, ki je sofinanciran s strani MGRT, Evropski sklad za regionalni razvoj. Vsa izobraževanja bodo za udeležence brezplačna, trajala pa bodo predvidoma od 2,5 do 3 ure. Na izobraževanja se lahko prijavijo tako nastanitveni ponudniki kot tudi ponudniki različnih doživetij, oljkarji, vinarji, organizatorji prireditev, trgovci in vsi ostali, ki so povezani s turizmom v destinaciji Koper.

Ker je število mest omejeno, je za sodelovanje na izobraževanjih potrebna predhodna prijava na tej povezavi ali prek telefonske številke TIC Koper: 05 6646 403.  

 

Vir. TOK

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.