post-image
Turizem

Več kot dva milijona razlogov, zakaj čutimo Koper

13. maj 2019 | Uredništvo

Slovenska turistična organizacija spletno kampanjo »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo« nadaljuje v slovenski Istri. Ta teden bo v osredju destinacija Koper.

 

 

 

 

 

Slovenska turistična organizacija se je po lanski odmevni poletni kampanji "Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo" in njenemu jesenskemu nadaljevanju v Termalni Panonski Sloveniji odločila, da akcijo nadaljuje tudi letos.

Kampanja se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji začela 1. aprila in bo trajala do 19. maja. Ta teden, torej med 13. in 19. majem, bo posebna pozornost namenjena prav destinaciji Koper. STO bo v tem času skrite kotičke ter lepote naših krajev še posebej izpostavljala, k sodelovanju pa so vabljeni tudi naši prebivalci, obiskovalci, turistični ponudniki in vsi ostali, ki bi radi prispevali k promociji naših krajev. Sodelovanje v kampanji na spletu je zelo preprosto. Fotografijo ali video Kopra in njegove okolice je ob objavah na družabnih omrežjih, kot so Facebook, Instagram in Twitter, treba opremiti z značkama #ifeelsLOVEnia in #visitkoper.

Poiščimo torej naše najlepše kotičke in utrinke, ujemimo jih v fotografije ali video posnetke in jih objavimo na družbenih omrežjih z oznakama #ifeelsLOVEnija in #visitkoper. V tem tednu bodimo vsi ambasadorji svojih krajev in sporočimo svetu, kako lepa in edinstvena je destinacija Koper.

 

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.