post-image
Zelene nastanitve

Oddih v popolnem stiku z naravo

28. maj 2019 | Uredništvo

Svoje počitnice lahko načrtujete v popolnem stiku z naravo. Umaknite se od vrveža živahnih promenad in se odločite za zelene nastanitve, ki vam bodo pomagale pobegniti od vsakdanjega sveta. Raziščite celotno ponudbo in poiščite nastanitev, ki bo odlično izhodišče za vašo počitniško zgodbo, obdano s slikovito naravno pokrajino Slovenske Istre in čarobnimi dišavami Mediterana.

 

 

 

Turistična kmetija Robivera Lisjak

Na robu Šavrinskega gričevja, le streljaj od morja in turističnega utripa, stoji v vasi Krkavče Turistična kmetija Robivera. Vsi domači, predvsem pa Robi in Veronika z naslednico Anamarijo, se trudijo, da bi se gostje pri njih počutili najboljše.
Turistična kmetija Robivera vam omogoča miren in sproščujoč oddih v moderno opremljenih apartmajih, ki izpolnjujejo pogoje za kategorizacijo 3 jabolk.

 

 

Hiške slovenske Istre

Hiške slovenske Istre se nahajajo sredi vinograda s prečudovitim razgledom na koprski oz. tržaški zaliv. Ponašajo se z značilno istrsko arhitekturo, oprema hišk slovenske Istre je originalno pohištvo iz konca 19. in začetka ter sredine 20. stoletja. Vsaka hiška v svoji notranjosti skriva tudi zgodovino slovenske Istre in zgodbe Šavrink.

 

 

Istrske hiše Padna

Istrske hiše Padna so nastale iz dveh starih istrskih stavb, prenovljenih oziroma novozgrajenih vse od temeljev pa do dimnika. Tako je danes vsaka od dveh apartmajskih enot dejansko povsem samostojna in samozadostna istrska hiša.
Vsaka od počitniških hiš predstavlja samostojno enoto z vso pripadajočo infrastrukturo, temelječo na najsodobnejših bivanjskih in informacijskih standardih.

 

 

Turistična kmetija Medljan

Kmetija Medljan vam ne ponuja samo miru in počitka, ampak vas vabi in vzpodbuja, da preizkusite svoje veščine. Tako vam ponujajo šolo jahanja ali vodeno jahanje po slovenski Istri, sprehode po neokrnjeni naravi, lokostrelstvo. Za vas organizirajo pristne domače igre, kot so: metanje škril, podkev, ciljanja s fračo, ipd. V kuhinji pa vam lahko pripravijo okusne istrske jedi. Seveda pa imate možnost aktivnega bivanja na kmetiji, to pomeni, da lahko sodelujete pri vsakodnevnem delu na kmetiji. 

 

 

Glamping L.Stile

Luksuzno opremljene jurte se nahaja le 10 min od morja, v objemu narave, kjer ji mogočni hrasti nudijo prijetno senco. Idealen kraj, kjer se lahko naužijete svežega zraka in preživite mirne noči.
Oaza dobrega počutja, harmonije in miru, kjer se lahko sprostite in za trenutek pozabite na vsakodnevni vrvež. Če ste na medenih tednih (ali boste kmalu) vam lahko pomagajo pri izbiri najboljših lokacij in znamenitosti, da bo vaš dopust nepozaben.

 

 

Bivalna plovila Marina Lux

Bivalna plovila Marina Lux so namenjena preživljanju edinstvenih počitnic, saj združujejo luksuz in prostornost. Ker pa so nameščena v morju, pa dajejo občutek bivanja na luksuzni jahti.
Nameščena so na otoku v Marini Portorož in so privezana na ponton. Do njih je možen dostop iz kopnega ali pa s čolnom. V neposredni bližini je parkirišče, na otoku pa so plaža, otroška igrala, bar, igrišča za odbojko, ipd.

 

 

 

Vir: portoroz.si

Sorodne novice

post-image

.

Novo priznanje trajnosti Hiškam slovenske Istre

09. jul 2019 | Uredništvo

Nastanitev Hiške slovenske Istre v Truškah, ki so edina nastanitev v destinaciji Koper, ki se ponaša z znakom Slovenia Green Accomodation, so uspešno prestale ponovno certificiranje za trajnostno...

post-image

.

Izbran najlepši vrt Kopra

25. jun 2019 | Uredništvo

Četrta izdaja Odprtih vrtov Kopra je ne najbolj spodbudni vremenski napovedi navkljub v soboto popoldne bila razprodana, poročajo Primorske novice. Privabila je več kot 180 obiskovalcev, ki so s...

post-image

Šport

Odlična sezona za obalni Plesni studio Petra

14. jun 2019 | Uredništvo

Za 25 tekmovalnih plesalk Plesnega studia Petra je bila letošnja sezona čudovita in več kot razburljiva. Na mednarodnih tekmovanjih so se pod okriljem WADF (World Artistic Dance Federation) in IDC...

post-image

Šport

Bronxi zmagovalci futsal CUP-a v Zagrebu

12. jun 2019 | Uredništvo

Kadetska in mladinska ekipa FC Bronx Škofije sta se pretekli konec tedna odpravila na veliki mednarodni turnir v Zagreb. V pestri zasedbi klubov iz Hrvaške, Madžarske ter Bosne in Hercegovine so...

post-image

Praznik oljk, vina in rib 2019

Izola ima Županovo oljčno olje in vino

02. jun 2019 | Uredništvo

V sklopu tradicionalnega praznika oljk, vina in rib, se je na Manziolijevem trgu zaključila razglasitev Županovega vina in letos prvič tudi Županovega oljčnega olja. Komisijo je med vini najbolj...

post-image

Obalni dosežki

Študenti Turistice blesteli na tekmovanjih v inovativnosti

22. maj 2019 | Uredništvo

Čeprav so izpiti pred vrati, so študenti Turistice še vedno v polnem zagonu. V maju sta kar dve ekipi dosegli odlične rezultate, in sicer prvo mesto na tekmovanju Innovative all-nighter ter drugo...