post-image
Za otroke

Muzejski detektiv bo popeljal otroke na pravo morsko pustolovščino

30. maj 2019 | Uredništvo

Na Turističnem združenju Izola so v želji po razvoju novih inovativnih turističnih produktov v Izolani – hiši morja zasnovali posebno doživetje za otroke Muzejski detektiv. Novost v času poletne sezone bo tudi doživetje Na ribarjenje po starem, ki so ga pripravili v sodelovanju s Hotelom Marina.

 

 

 

 

Muzejski detektiv v Izolani - hiši morja

Izolski muzej Izolana – hiša morja vabi na prav posebno zabavo za otroke. Skozi lov na skriti zaklad se bodo ti spoznavali z izolsko zgodovino in zanimivimi Izolani. Premagovanju izzivov, reševanju ugank in seveda iskanju skritega zaklada, bo sledila še ustvarjalna delavnica, kjer se bodo otroci pobližje spoznali z modelarstvom in si lahko ustvarili svoj poseben morski spominek.  

 

 

»Igra« Muzejski detektiv je primerna za radovedne otroke, med 7. in 12. letom starosti, željne raziskovanja in učenja. Otroke lahko starši na igro prijavijo na lokaciji izolskega TICa ali v Izolani – hiši morja (predhodna rezervacija termina je obvezna). Za izvedbo igre morajo biti prijavljeni najmanj 4 otroci. Maksimalno število otrok, ki lahko sodeluje v eni izvedbi pa je 10 otrok.

V juniju posebna promocijska cena

V juniju se bo igra izvajala vsako sredo med 18. in 20. uro ter soboto med 10. in 12. uro. Pred glavno turistično sezono smo tako na Turističnem združenju Izola pripravili posebno promocijsko ceno: 20 eur na otroka. Igra se izvaja v slovenskem jeziku, v kratkem pa bodo odprti tudi termini v italijanskem in angleškem jeziku.

 

 

Na ribarjenje po starem

Posebno doživetje za družine bo letos prvič tudi ribarjenje »po starem«, ki so ga na Turističnem združenju pripravili v sodelovanju s Hotelom Marina. Namenjeno je družinam, ki bi se rade pobližje spoznale z lovljenjem rib in preživele večer na morju. Na ribarjenje po starem bo mogoče odriniti vsako sredo med 16. in 18. uro (v juniju in septembru) oz. med 18. in 20. uro (v juliju in avgustu). Na doživetje se zainteresirani gostje lahko prijavijo na recepciji Hotela Marina.


Več informacij o obeh doživetjih na spletni strani www.visitizola.com.

 

Vir: Turistično združenje Izola

Sorodne novice

post-image

Uporabni nasveti

Kaj lahko poleti naredite za boljšo službo jeseni?

16. jul 2019 | Uredništvo

Poletje je marsikaj. Dopust, pikniki, druženje. Ponuja pa tudi, ravno zaradi naštetega, premislek o kariernem uspehu. Zakaj? Ker se delovni proces vmes nekoliko upočasni, začne se čas dopustov in v...