post-image
Dogodek

Koper bo ponovno iskal najlepši vrt mestnega jedra

06. jun 2019 | Uredništvo

V okviru Odprtih vrtov Kopra javnost izbere najlepši mestni vrt, osrednji namen dogodka je povezovanje in spoznavanje lepot mestnega jedra.

 

 

 

 

 

 

Udeleženci dogodka Odprti vrtovi Kopra se bodo tudi letos sprehodili po skritih mestnih vrtovih. Organizatorja dogodka Bar Cameral in Pedagoška fakulteta Univerze na Primorskem vse lastnike vrtov v koprskem mestnem jedru pozivata, da se do vključno 10. junija prek elektronskega naslova odprtivrtovi@gmail.com ali v Baru Cameral (Čevljarska ulica 14) prijavijo na natečaj. Predstavnica organizatorja Tina Cotič obljublja, "da bo prireditev spremljala dobra glasba, vino, prigrizki in spoznavanje skritih kotičkov koprskega mestnega jedra". 

K prijavi je potrebno priložiti največ do pet fotografij ter kratek opis vrta in osebne kontaktne podatke. S prireditvijo, ki jo finančno podpira tudi Mestna občina Koper, si organizatorja prizadevata povezati občane in pokazati skrite kotičke mesta ter na takšen način spodbuditi k trajnostnem razvoju in širitvi zasebnih zelenih površin v mestu.

 

Vir: rtvslo.si

Sorodne novice

post-image

Uporabni nasveti

Kaj lahko poleti naredite za boljšo službo jeseni?

16. jul 2019 | Uredništvo

Poletje je marsikaj. Dopust, pikniki, druženje. Ponuja pa tudi, ravno zaradi naštetega, premislek o kariernem uspehu. Zakaj? Ker se delovni proces vmes nekoliko upočasni, začne se čas dopustov in v...