post-image
Šport

Na gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik 16. junija prijavljenih že čez 400 kolesarjev - spletne prijave so možne samo še danes

06. jun 2019 | Uredništvo

Zaradi slabega vremena v maju je bil maraton MTB Slavnik letos prestavljen na 16. junij. Razgibana pobočja Slavnika tudi tokrat v Hrpeljah obetajo pravo kolesarsko poslastico, saj je zanimanje za dogodek veliko.

 

 

Poleg 519 udeležencev na treh tekmovalnih trasah (29 km, 50 km in 81 km) se ob lepem vremenu obeta še čez 100 udeležencev na 7 km družinski trasi Lisički. Odlično bo poskrbljeno tudi za vse ostale obiskovalce, saj bo na osrednjem prizorišču pri vaškem domu v Hrpeljah potekal festival lokalnih mikropivovarjevdišalo bo iz kotlov lokalnih društev, odvijal pa se bo tudi pester animacijski in glasbeni program.
 
Že v soboto se lahko udeležite brezplačnega vodenega pohoda po Zgodovinski učni poti Hrpelje, od 16. ure naprej pa bo v Hotelu Admiral možen prevzem startnih številk za nedeljsko tekmo. Vabljeni ste še na »Pašta fešto«, druženje udeležencev kolesarjev, in mini expo za obiskovalce.
 
Zaradi omejenega števila prijav in nižje prijavnine je smiselna prijava na maraton preko spleta. Možna je samo še danes na spletni strani www.mtbslavnik.si, kjer najdete tudi vse ostale podrobnosti dogodka.
 
 
Vir: Kolesarsko društvo Raketa

Sorodne novice

post-image

Uporabni nasveti

Kaj lahko poleti naredite za boljšo službo jeseni?

16. jul 2019 | Uredništvo

Poletje je marsikaj. Dopust, pikniki, druženje. Ponuja pa tudi, ravno zaradi naštetega, premislek o kariernem uspehu. Zakaj? Ker se delovni proces vmes nekoliko upočasni, začne se čas dopustov in v...