post-image
Caprisov koncert

Obvestilo Radio Caprisa: nekaj napotkov ob največjem koncertu zabave na Obali

12. jun 2019 | Uredništvo

Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, vstopnic bo kmalu zmanjkalo in temperatura narašča. Ekipa Radia Capris bo kot vedno, tudi tokrat poskrbela, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali, potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa.

 

 

 

 

Na voljo so res še čisto zadnje vstopnice, le še nekaj manj kot 100. Imetniki vstopnic »parter 1« bodo na prizorišče lahko vstopili s Čevljarske ulice oz. Trga Brolo, imetniki vstopnic »parter 2« bodo na prizorišče lahko vstopili s Kidričeve ulice.

Približno ob 20.40 bosta obiskovalce na odru pozdravila jutranja voditelja Suzana Srdić in Nejc Špeh. Nastop skupine Queen Real Tribute s 55-članskim simfoničnim orkestrom se bo pričel ob 21.00. Zaradi predvidene velike gneče priporočamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno.

Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper (zapornice bodo dvignjene vse do 2. ure zjutraj), prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišče »za Barko«.

Invalidne osebe imajo na koncert prost vstop, zanje bo namenjen prav poseben prostor v bližini odra. Točno usmeritev bo podalo osebje na vhodu.

Seveda bo na koncertu na voljo več mest, kjer si bodo lahko obiskovalci naročili pijačo, poskrbljeno pa bo tudi za lačne. Po končanem koncertu pa se do odvil uradni after party v Generation Baru v Zelenem parku.

 

Na prireditveno območje je prepovedan vnos: profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme, laserskih lučk, obrambnih sprejev, večjih nahrbtnikov (dovoljena velikost je do A4), napisanih transparentov, pločevink in steklenic/plastenk, dežnikov.

Kot vedno, bo tudi tokrat omogočen prosti prehod do lekarne, in sicer s Kidričeve ulice.

 

 

Vir: Radio Capris

Sorodne novice

post-image

Dogodki

Živahno poletno vzdušje v Portorožu in Piranu

18. jun 2019 | Uredništvo

V Portorožu in Piranu bo pestro poletno dogajanje do konca septembra ponudilo več kot 130 dogodkov. Tradicionalnim prireditvam in festivalom se bo letos pridružil še cikel dogodkov Poletje v...

post-image

Umetnost

Pokrajinski muzej Koper: Mojstrovine v 3D prvič v Sloveniji

17. jun 2019 | Uredništvo

Ste kdaj pomislili, da bi vstopili v umetniško mojstrovino? Prvič v Sloveniji je to mogoče. Pokrajinski muzej Koper je namreč pripravil stereoskopsko 3D-projekcijo umetnin, kjer s posebnimi očali...

post-image

Turizem

Čas je za SOuL oddih: nahranite dušo in telo

15. jun 2019 | Uredništvo

V hotelih LifeClass Portorož so za topli del leta pripravili ekskluzivne kratke oddihe, ki temeljijo na najpomembnejši sestavini vsakega obroka – soli.