post-image
Caprisov koncert

Obvestilo Radio Caprisa: nekaj napotkov ob največjem koncertu zabave na Obali

12. jun 2019 | Uredništvo

Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, vstopnic bo kmalu zmanjkalo in temperatura narašča. Ekipa Radia Capris bo kot vedno, tudi tokrat poskrbela, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali, potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa.

 

 

 

 

Na voljo so res še čisto zadnje vstopnice, le še nekaj manj kot 100. Imetniki vstopnic »parter 1« bodo na prizorišče lahko vstopili s Čevljarske ulice oz. Trga Brolo, imetniki vstopnic »parter 2« bodo na prizorišče lahko vstopili s Kidričeve ulice.

Približno ob 20.40 bosta obiskovalce na odru pozdravila jutranja voditelja Suzana Srdić in Nejc Špeh. Nastop skupine Queen Real Tribute s 55-članskim simfoničnim orkestrom se bo pričel ob 21.00. Zaradi predvidene velike gneče priporočamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno.

Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper (zapornice bodo dvignjene vse do 2. ure zjutraj), prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišče »za Barko«.

Invalidne osebe imajo na koncert prost vstop, zanje bo namenjen prav poseben prostor v bližini odra. Točno usmeritev bo podalo osebje na vhodu.

Seveda bo na koncertu na voljo več mest, kjer si bodo lahko obiskovalci naročili pijačo, poskrbljeno pa bo tudi za lačne. Po končanem koncertu pa se do odvil uradni after party v Generation Baru v Zelenem parku.

 

Na prireditveno območje je prepovedan vnos: profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme, laserskih lučk, obrambnih sprejev, večjih nahrbtnikov (dovoljena velikost je do A4), napisanih transparentov, pločevink in steklenic/plastenk, dežnikov.

Kot vedno, bo tudi tokrat omogočen prosti prehod do lekarne, in sicer s Kidričeve ulice.

 

 

Vir: Radio Capris

Sorodne novice

post-image

Šport

Evropsko nogometno prvenstvo do 21 let v Kopru

21. avg 2019 | Uredništvo

Slovenija in Madžarska bosta leta 2021 gostili evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let. Koper bo tako poleg Ljubljane, Celja in Maribora eno izmed prizorišč odmevnega nogometnega tekmovanja, ki bo...

post-image

Dogodki

Prihodnji teden nas čaka 1. Fontana Fest v Marezigah

08. avg 2019 | Uredništvo

Na eni najlepših razglednih točk v slovenski Istri v Marezigah, od koder se odpira osupljiv pogled na istrsko zaledje in koprski zaliv, so pred letom dni slavnostno odprli prvo in za enkrat še...

post-image

Dogodki

Prihaja 7. festival mikropivovarjev

08. avg 2019 | Uredništvo

Na osrednji koprski mestni trg se vračajo mikropivovarji. 7. edicija priljubljenega festivala Cameralov festival Mikropivovarjev bo letos na Titovem trgu potekala v petek 9. avgusta od 17 ure dalje.