post-image
Caprisov koncert

Obvestilo Radio Caprisa: nekaj napotkov ob največjem koncertu zabave na Obali

12. jun 2019 | Uredništvo

Kazalci že odbijajo zadnje ure do letošnjega Caprisovega koncerta, vstopnic bo kmalu zmanjkalo in temperatura narašča. Ekipa Radia Capris bo kot vedno, tudi tokrat poskrbela, da bo doživetje največje koncertne zabave na Obali, potekalo brez skrbi in nepotrebnega stresa.

 

 

 

 

Na voljo so res še čisto zadnje vstopnice, le še nekaj manj kot 100. Imetniki vstopnic »parter 1« bodo na prizorišče lahko vstopili s Čevljarske ulice oz. Trga Brolo, imetniki vstopnic »parter 2« bodo na prizorišče lahko vstopili s Kidričeve ulice.

Približno ob 20.40 bosta obiskovalce na odru pozdravila jutranja voditelja Suzana Srdić in Nejc Špeh. Nastop skupine Queen Real Tribute s 55-članskim simfoničnim orkestrom se bo pričel ob 21.00. Zaradi predvidene velike gneče priporočamo, da se na prizorišče odpravijo pravočasno.

Na dan koncerta bo po 19. uri mogoče brezplačno parkirati v garaži Planeta Koper (zapornice bodo dvignjene vse do 2. ure zjutraj), prosto parkiranje bo mogoče tudi na parkirišču Park Centra. Prav tako bodo obiskovalcem po 19. uri brezplačno na voljo parkirišča pri banki, ob stadionu, na Ukmarjevem trgu in parkirišče »za Barko«.

Invalidne osebe imajo na koncert prost vstop, zanje bo namenjen prav poseben prostor v bližini odra. Točno usmeritev bo podalo osebje na vhodu.

Seveda bo na koncertu na voljo več mest, kjer si bodo lahko obiskovalci naročili pijačo, poskrbljeno pa bo tudi za lačne. Po končanem koncertu pa se do odvil uradni after party v Generation Baru v Zelenem parku.

 

Na prireditveno območje je prepovedan vnos: profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme, laserskih lučk, obrambnih sprejev, večjih nahrbtnikov (dovoljena velikost je do A4), napisanih transparentov, pločevink in steklenic/plastenk, dežnikov.

Kot vedno, bo tudi tokrat omogočen prosti prehod do lekarne, in sicer s Kidričeve ulice.

 

 

Vir: Radio Capris

Sorodne novice

post-image

v Portorožu in Piranu

Pričakovanje novega leta

31. dec 2019 | Uredništvo

V novo leto nas bo pospremilo obilo dobre glasbe in različne otroške predstave z obiskom Dedka Mraza, nadaljuje se tudi živahno dogajanje na božično-novoletnem sejmu v Portorožu. Prvi dan novega...

post-image

V Portorožu

Božične in novoletne prireditvene poslastice

27. dec 2019 | Uredništvo

Pred nami je še vrhunec decembrskih dogodkov: od Festivala penin do prazničnega kotalkališča, Silvestrovanja in Novoletnega popoldneva z ognjemetom. V Portorožu pa se s številnimi dogodki za otroke...

post-image

Koper

Pred nami je pester vikend

20. dec 2019 | Uredništvo

Čeprav temperature niso prav nič zimske, bo prvi zimski konec tedna v destinaciji Koper prireditveno zelo bogat.

post-image

8. Festival penin v Portorožu

V družbi odličnih mehurčkov iz petih držav

20. dec 2019 | Uredništvo

8. Festival penin bo 26. decembra v Portorožu ponudil vrhunski izbor zlatih mehurčkov iz kar petih držav. Na svečanem programu v parku pred hotelom bodo razglasili Naj penino Portoroža 2019,...