post-image
Kopalna sezona

Active Koper in kopališče Žusterna odpirajo vrata

13. jun 2019 | Uredništvo

Ta konec tedna bodo uradno odprli kopalno sezono na kopališču v Žusterni, v soboto pa vrata odpira tudi park vodnih športov in z morjem povezanih aktivnosti Active Koper.

 

 

 

 

 

Mestna občina Koper bo uspešen poletni projekt – Active Koper letos, v sodelovanju z osmimi različnimi izvajalci, izpeljala že četrto leto zapored. Prizorišče dogajanja oziroma sedež Active Koper ostaja na začetku kopališča Žusterna, natančneje v novem centru vodnih športov.

Active Koper bo od 15. junija do 30. septembra tudi letos vsem ljubiteljem morja in aktivnega načina življenja ponudil aktivnosti, kot so potapljanje, plavanje in jadranje na deski, prav tako bo v sklopu parka možna izposoja kajaka, SUP-a, vodnega kolesa, pedalinov in zorbing žoge. Vsi ljubitelji vragolij na morju se bodo lahko odločili tudi za vleko s tubami, najmlajši pa bodo tudi letos na svoj račun prišli na vodnih napihljivih igralih. Sea Fun vodni park bodo sicer odprli 20. junija, bo pa za razliko od ostalih storitev tudi že v juniju na voljo vse dni v tednu.

 

 

Active Koper bo namreč junija in septembra obratoval ob sobotah in nedeljah, julija in avgusta pa vse dni v tednu. Tudi letos nam Active Koper prinaša nekaj novosti, in sicer bo poleg koles in štirikolesnikov kot letošnja novost možna tudi izposoja električnih koles in hoverboarda.

Od julija dalje bodo na voljo tudi posebni, aktivni paketi, ki bodo ponujali nabor aktivnosti za določene ciljne skupine.

Več informacij najdete na www.activekoper.si

Sicer pa to soboto, sočasno z Active Koper, vrata tudi uradno odpira kopališče Žusterna. Slednje bo obratovalo med 8. in 20. uro, bazen pa med 10. in 18. uro. Letošnja novost na kopališču bodo ležalniki in senčniki.

 

Vir: TOK

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.