post-image
Turizem

Čas je za SOuL oddih: nahranite dušo in telo

15. jun 2019 | Uredništvo

V hotelih LifeClass Portorož so za topli del leta pripravili ekskluzivne kratke oddihe, ki temeljijo na najpomembnejši sestavini vsakega obroka – soli.

 

 

 

 

 

 

Zakaj je SOuL oddih za dušo in telo? 

Pridelava soli v Sečoveljskih solinah je enaka kot pred 800 leti. Preprosti solinarji so že v 13. stoletju naučili menihe iz samostana sv. Lovrenca, da naravne lokalne elemente, ki izhajajo iz solin, uporabijo v zdravilne namene. Pojmi, kot so notranji mir, zdravje in dobro počutje, niso samoumevni. To vedo v Mind Hotelu Slovenija 5*, kjer popoln oddih dopolnjujejo z udobjem domače postelje in menijem vzglavnikov.

 

Začinite oddih po svoje

Oljčno olje, sezonska zelenjava lokalnih pridelovalcev in Piranska sol so rdeča nit vseh jedi resorta LifeClass Hotels & Spa. Privoščite si barvite grižljaje v eni najbolj priljubljenih restavracij v središču Portoroža, Istrian bistro & Tapas baru. Za »piko na i« pa še koncert klavirske glasbe in večkrat nagrajena torta s solnim cvetom v Café Centralu.

 

 

 

Prepustite se morju

Šumenje morja v kombinaciji s plavanjem nas umiri ter deluje osvobajajoče. Komaj čakamo na skok v morske globine. Prenovljena plaža Meduza bo s svojo ponudbo domačih sladoledov, osvežilnih napitkov in udobnih ležalnikov poskrbela za pravo doživetje. Zvečer pa si privoščite sproščanje ob meditativni glasbi v ogrevanih, z morsko vodo napolnjenih bazenih Sea Spa ali tistih s termalnim Pramorjem. Za domov pa – žepna SOuL!

 

Vdihnite zrak s polnimi pljuči!

Morski zrak na priobalnem območju je obogaten z zdravilnimi negativnimi ion. Nič čudnega torej, da se ob morju bolje počutimo, naše misli se zbistrijo, telo je bolj okretno, mi pa nasmejani. Sprehodite se do Sečoveljskih solin.

 

 

 

 

Vir: LifeClass Portorož

 

Sorodne novice

post-image

v Portorožu in Piranu

Pričakovanje novega leta

31. dec 2019 | Uredništvo

V novo leto nas bo pospremilo obilo dobre glasbe in različne otroške predstave z obiskom Dedka Mraza, nadaljuje se tudi živahno dogajanje na božično-novoletnem sejmu v Portorožu. Prvi dan novega...

post-image

V Portorožu

Božične in novoletne prireditvene poslastice

27. dec 2019 | Uredništvo

Pred nami je še vrhunec decembrskih dogodkov: od Festivala penin do prazničnega kotalkališča, Silvestrovanja in Novoletnega popoldneva z ognjemetom. V Portorožu pa se s številnimi dogodki za otroke...

post-image

Koper

Pred nami je pester vikend

20. dec 2019 | Uredništvo

Čeprav temperature niso prav nič zimske, bo prvi zimski konec tedna v destinaciji Koper prireditveno zelo bogat.

post-image

8. Festival penin v Portorožu

V družbi odličnih mehurčkov iz petih držav

20. dec 2019 | Uredništvo

8. Festival penin bo 26. decembra v Portorožu ponudil vrhunski izbor zlatih mehurčkov iz kar petih držav. Na svečanem programu v parku pred hotelom bodo razglasili Naj penino Portoroža 2019,...