post-image
Dogodki

Mladinski festival CMoKFEST bo poskrbel za bogat in pester začetek poletnih počitnic

21. jun 2019 | Uredništvo

Center mladih Koper bo tudi letos poskrbel za bogat in pester začetek poletnih počitnic, saj bo od 26. junija do 29. junija v prostorih Centra mladih Koper in po različnih lokacijah po Kopru potekal mladinski festival CMoKFEST.

 

 

 

Namen festivala je skupaj z mladimi ustvariti in ponuditi vsebine, ki jih v tem okolju pogrešajo, ter popestriti začetek poletnih počitnic. CMoKFEST kot festival umetnosti, glasbe, športa, druženja in zabave prinaša pestro dogajanje za mlade ter manj mlade.

Za večer, poln smeha in zabave, bodo v sredo, 26. junija 2019, poskrbeli odlični stand up komiki, kot so Perica Jerković, Gašper Bergant, Rok Škrlep in Žan Papič. V četrtek se program nadaljuje s koncertom Jurassic Sax, ko bosta nastopili skupini Pantaloons in Techno Vikings. V petek bo na Ukmarjevem trgu potekal BMX in skate session, za glasbeno ozadje bosta poskrbela DJ-a Lejon (Trite) in Rockwald. Festival bo zaključen v obliki hip hop večera, ko bodo oder zavzeli N’Toko, izolski reper Drill in Masayah.

Ljubitelji športa se boste lahko pomerili v igranju namiznega nogometa, odbojke na mivki, nogometa in igranju videoigric. V izjemno bogatem kulturnem, izobraževalnem, glasbenem in športnem spremljevalnem programu ne bo manjkalo ustvarjalnih vsebin. Obiskovalci bodo lahko grafitirali koprski podhod, obiskali živo knjižnico, sodelovali na plesni delavnici in drugih zanimivih dogodkih.

Mladinski festival so omogočili Center mladih Koper, sklad Živeti s pristaniščem in Mestna občina Koper. Soorganizatorji festivala so Primorsko svetovalno središče, ŠOUP, Univerzitetna športna zveza Primorske, Društvo Animov in ljubiteljev animiranih filmov.

Celoten program najdete na povezavi: https://www.facebook.com/events/239920803400833/

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

v Portorožu in Piranu

Pričakovanje novega leta

31. dec 2019 | Uredništvo

V novo leto nas bo pospremilo obilo dobre glasbe in različne otroške predstave z obiskom Dedka Mraza, nadaljuje se tudi živahno dogajanje na božično-novoletnem sejmu v Portorožu. Prvi dan novega...

post-image

V Portorožu

Božične in novoletne prireditvene poslastice

27. dec 2019 | Uredništvo

Pred nami je še vrhunec decembrskih dogodkov: od Festivala penin do prazničnega kotalkališča, Silvestrovanja in Novoletnega popoldneva z ognjemetom. V Portorožu pa se s številnimi dogodki za otroke...

post-image

Koper

Pred nami je pester vikend

20. dec 2019 | Uredništvo

Čeprav temperature niso prav nič zimske, bo prvi zimski konec tedna v destinaciji Koper prireditveno zelo bogat.

post-image

8. Festival penin v Portorožu

V družbi odličnih mehurčkov iz petih držav

20. dec 2019 | Uredništvo

8. Festival penin bo 26. decembra v Portorožu ponudil vrhunski izbor zlatih mehurčkov iz kar petih držav. Na svečanem programu v parku pred hotelom bodo razglasili Naj penino Portoroža 2019,...