post-image
Nakupovanje

Novost na Obali: Konceptualna trgovinica in outlet v enem

26. jun 2019 | Uredništvo

Na obali sta mlada Ljubljančana odprla prav poseben outlet t.j. prodajalno, ki prodaja oblačila prejšnjih sezon po znižanih cenah, z dodano vrednostjo, ta onadva kot kupci ga dojemajo kot prostor za doživetje.

 

 

 

 

 

Jaka in Maja sta Ljubljančana, ki sta se preselila na Obalo, da bi uresničila svoje sanje: odprla sta romantično konceptualno prodajalno z oblačili – prvi »outlet kot doživetje« v Sloveniji, ki stoji med semedelskim drevjem, s teraso s pogledom na morje.

 


image

 Idejo za tovrstno trgovinico sta dobila v Parizu. Foto David Lah.

 

Njun namen ni bil narediti običajno prodajalno, ki prodaja oblačila prejšnjih sezon po znižanih cenah, ampak nekaj posebnega. Prav zato sta si izbrala lokacijo, ki ni v središču mesta, temveč potopljena v semedelsko drevje, a vseeno nekaj minut peš od centra Kopra in Žusterne.

Konceptualni outlet House of Dreamz Fashion Outlet, v katerem vedno igra glasba,  je opremljen v morskem stilu, mediteransko-marškem, razložita lastnika. V t.i. modri sobi so predstavljeni najdražji kosi oblačil, na hodniku je kotiček za »posebne kose« oblačil. Po hodniku mimo blagajne se kupci sprehodijo med ženskimi ter moškimi oblačili, sredi trgovine pa stoji t.i. oddelek z oblačili blagovne znamke House of Dreamz, ki je narejen kot forum, kjer obiskovalci lahko posedijo in se malo pogovorijo. 

Ideja za tovrstno trgovinico sta dobila v Parizu, kjer sta iskala podizvajalce za izdelavo oblačil pod njuno blagovno znamko, in ko sta se vrnila, sta se poleg lastnih oblačil, odločila tudi za prodajo oblačil drugih priznanih blagovnih znamk. 

image
 
Odprla sta romantično konceptualno prodajalno z oblačili – prvi »outlet kot doživetje« v Sloveniji, ki stoji med semedelskim drevjem, s teraso s pogledom na morje. Foto David Lah.House of Dreamz Fashion Outlet tako nudi ljubiteljem mode oblačila za prosti čas in oblačila za posebne priložnosti modnih blagovnih znamk, kot so Adidas, Adidas NEO, Adidas Stella McCartney, Bruno Banani, Diesel, Emporio Armani, Fornarina, GAS, Guess, John Galliano, Lacoste, Levi's, Liu Jo, Mango, Nike,... 

 

Vir: svetkapitala.delo.si

 

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.