post-image
Dogodki

Kam v naslednjih dneh?

28. jun 2019 | Uredništvo

Pestro dogajanje na obali se nadaljuje - poglejte si kaj nas čaka v prihodnjih dneh.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koprska Taverna bo od danes do nedelje prizorišče festivala FENS, jutri, v soboto, 29. junija, se lahko zabavate tudi na šagri v Bertokih in v Ospu. Koper bo med 2. in 7. julijem znova prizorišče rokometnega festivala Eurofest, v torek, 2. julija, pa se na Martinčevem, trgu začenjajo tudi Poletni gledališki večeri. Naslednji teden se začenjajo tudi PUF festival, Otroški poletni gledališki vrtiljak in cikel dogodkov Poletje v Bertokih.Prihodnji konec tedna ne gre zamuditi MareziJazz v Marezigah, prireditev Bela Ištrijana v Šmarjah ter koncert Gibonnija v Dekanih. Prihodnjo nedeljo se na Prešernovem trgu začenja priljubljena istrska tržnica Homo na plac.  

 

Vir: TOK

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.