post-image
Gibanje

Brezplačna joga na Portoroški plaži

29. jun 2019 | Uredništvo

Letošnji poletni program na portoroški plaži je žal okrnjen in ne zajema več jutranjih vodenih vadb, ki so jih bili domačini vajeni zadnjih nekaj let. A Pirančanka Nuša Pevc se je odločila, da brezplačne ure joge organizira na lastno pest.

 

 

 

 

 

 

"Ure joge so bile namreč v lanskem poletju izredno priljubljene in dobro obiskane, zato sem bila zelo razočarana, ko jih na letošnji program niso več uvrstili. Ker ne želim, da bi bili predvsem domačini prikrajšani za vadbe, sem se odločila, da enkrat tedensko podarim svoj čas in znanje in jih vodim brezplačno", pravi Nuša Pevc, ki deluje pod imenom Nush Yoga.

Želi si predvsem da bi bila vadba joge dostopna vsakomur, da lahko res vsi spoznajo njene pozitivne učinke. Prav tako pa bi rada pokazala, kako veliko zanimanje za jogo obstaja in po njenih besedah upa, da jo bodo organizatorji prihodnje leto ponovno uvrstili v poletni program.

Brezplačne ure joge bodo v juliju in avgustu na platoju pri nekdanjih toboganih potekale vsak četrtek ob 7.30 zjutraj, namenjene pa so prav vsakomur: moškim, ženskam, mladim in starejšim, vseh oblik in nivojev znanja joge. Pridite v udobnih oblačilih, s seboj prinesite podlago za jogo, vodo in dobro voljo.

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.