post-image
Šport

To soboto v Žusterni mednarodni plavalni miting »Pokal Kopra 2019«

01. jul 2019 | Uredništvo

Plavalni klub Koper bo v soboto, 6.julija v olimpijskem bazenu v Žusterni, organiziral mednarodni plavalni miting »Pokal Kopra 2019«.

 

 

 

 

Na plavalnem tekmovanju, ki ga plavalni klub organizira ob 61-letnici svojega delovanja, pričakujejo številčno udeležbo, blizu 400 plavalcev iz večine slovenskih plavalnih sredin in tujine. Plavalci vseh starosti se bodo pomerili v devetih, predvsem krajših disciplinah, v štirih različnih kategorijah. Tudi letos pričakujejo, da bo to eno bolj množičnih slovenskih plavalnih tekmovanj. 

Plavalni klub Koper bo razdelil 63 kompletov medalj, ki jih bodo prejeli po trije najboljši v posamezni kategoriji. Pokal Kopra in nagrado bosta prejela plavalec in plavalka za najvišji seštevek dveh razultatov (FINA točke). Tekmovanje bo potekalo v dveh delih: dopoldan ob 9.00 uri (razplavanje ob 8,00 uri) in popoldan ob 18.00 uri (razplavanje, ob 17,00 uri).
Slavnostna otvoritev plavalnega mitinga bo 10 minut pred drugim delom tekmovanja.

 

Plavalni klub Koper vabi na ogled tekmovanja, ki ga sofinancirajo Mestna občina Koper, Hidria, Luka Koper iz sklada Živeti s pristaniščem in drugi sponzorji in donatorji.

 

Vir: PK Koper  

 

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.