post-image
Prireditev

V naslednjih tednih bodo lutkarji, klovni in ulični umetniki v Koper vnašali igrivost in presenečenja za otroke in odrasle

11. jul 2019 | Uredništvo

17. PUF Festival prinaša številne lutkovne in ulične predstave ter animacijske programe za otroke in odrasle, ki bodo v mesto prinesle obilico smeha in zabave.

 

 

 

Z urugvajsko-italijanskim potujočim kabarejem treh uličnih umetnikov se je v ponedeljek v Kopru začel 17. mednarodni festival uličnega in lutkovnega gledališča PUF festival. Do konca avgusta bodo Koper zaznamovale lutkovne predstave in predstave uličnega gledališča, saj bodo lutkarji, klovni in drugi umetniki poskrbeli za pestro dogajanje v mestu. 

Festival lutkovnega in uličnega gledališča bo z več kot 30 različnimi skupinami in umetniki z vseh koncev sveta poskrbel za približno 50 dogodkov v mestu.

Prav tako se obeta tridnevni gostujoči sklop uličnega in lutkovnega gledališča festivala Plavajoči grad v Sokolčih, Hrvojih, Gračišču in Truškah. Organiziran bo prevoz iz Kopra, prispevek pa bo znašal dva evra v vsako smer. V glasbenem programu bo prisoten tudi mednarodni Etno HistErie World Orchestra.

Podroben program PUF festivala si lahko pogledate na https://www.mclu.info/puf

 

 

 Vir: ekoper.si

 

 

 

Sorodne novice

post-image

Uporabni nasveti

Kaj lahko poleti naredite za boljšo službo jeseni?

16. jul 2019 | Uredništvo

Poletje je marsikaj. Dopust, pikniki, druženje. Ponuja pa tudi, ravno zaradi naštetega, premislek o kariernem uspehu. Zakaj? Ker se delovni proces vmes nekoliko upočasni, začne se čas dopustov in v...