post-image
Rekreacija

Active Koper letos ponuja novost: paketna ponudba poletnih aktivnosti

15. jul 2019 | Uredništvo

Park vodnih športov in z morjem povezanimi aktivnostmi, ki ga julija lahko obiščete vse dni v tednu na kopališču v Žusterni, kot letošnjo novost ponuja tudi aktivne pakete storitev.

 

 

 

 

Paketi združujejo različne aktivnosti na morju in ob njem. Tako boste v sklopu paketa Popolna zabava na vodi lahko za 29 evrov 4 ure neomejeno supali, veslali v kajaku, se premetavali v zorbing žogi, vozili vodno kolo, pedalin ali se zabavali v vodnem parku Sea Fun.

Odkrij vodne športe je za tiste, ki bi radi v nekaj urah okusili različne vodne aktivnosti. Za 59 evrov se boste potapljali z inštruktorjem, spoznavali osnove jadranja na deski z inštruktorjem, se učili pravilne vožnje s kajakom in se zabavali v zorbing žogi.

Na Active Koper so pomislili tudi na pare in družine. Tako paket V dvoje je lepše omogoča eno uro skupnega veslanja v kajaku dvosedu, romantično vožnjo z električnim kolesom, uporabo pedalina in, ker ljubezen ne gre čisto skozi želodec, na koncu tudi hrano. Za dve osebi boste odšteli 49 evrov.

Paket Aktivno z družino za 49 evrov omogoča druženje za celo družino. Pol ure se boste družili na pedalinu, se zabavali v zorbing žogi in s štirikolesom zapeljali raziskovat bližnjo okolico, uživali v vodnem parku Sea Fun ter si po slabih štirih urah ob koncu privoščili še sladoled, ki je vključen v ceno.

Paketi Active Koper so lahko tudi odlična ideja za poletno darilo, s katerim boste razveselili vaše najdražje. Z nakupom vrednostnih bonov jih zelo enostavno podarite najdražjim.

Več na www.activekoper.si

Sorodne novice

post-image

Dogodki

Prihodnji teden nas čaka 1. Fontana Fest v Marezigah

08. avg 2019 | Uredništvo

Na eni najlepših razglednih točk v slovenski Istri v Marezigah, od koder se odpira osupljiv pogled na istrsko zaledje in koprski zaliv, so pred letom dni slavnostno odprli prvo in za enkrat še...

post-image

Dogodki

Prihaja 7. festival mikropivovarjev

08. avg 2019 | Uredništvo

Na osrednji koprski mestni trg se vračajo mikropivovarji. 7. edicija priljubljenega festivala Cameralov festival Mikropivovarjev bo letos na Titovem trgu potekala v petek 9. avgusta od 17 ure dalje.

post-image

Razstave

Čipke Eve Petrič v Piranu

26. jul 2019 | Uredništvo

V cerkvi Marije Zdravja v Piranu so pred dobrim tednom odprli razstavo Eve Petrič, ki je z instalacijo iz recikliranih čipk izpovedala svoj pogled na planet in na zrak, ki ga na njem dihamo....