post-image
Prireditev

Prihajajo Rumeno-modre noči: postregle bojo z bogatim programom

24. jul 2019 | Uredništvo

Koper bo med 26. in 28. julijem ter med 2. in 4. avgustom prizorišče Rumeno-modrih noči.

 

 

 

 

 

 

Osrednje prizorišče Rumenih noči, ki se bodo odvijale ta konec tedna, bo parkirišče na Ukmarjevem trgu, glasbeni program pa bo tudi v Taverni in na trgu pri Upravi za pomorstvo. Osrednje prizorišče Modrih noči, ki bodo dogajanje v mestu popestrile prvi avgustovski konec tedna, pa bo Titov trg, spremljajoči program pa bo tudi v Taverni in na trgu pri Upravi za pomorstvo.

 

 

 

Zaradi prireditve bo od 26. do 28. julija ter med 2. in 4. avgustom med 17. in 3. uro zjutraj popolna zapora Pristaniške ulice, in sicer od krožišča s Piransko cesto do Ukmarjevega trga in popolna zapora Kidričeve ulice. Dostop do Kidričeve ulice in okoliških ulic ter trgov v času zapore ne bo možen. Stanovalci Nazorjevega trga, Glagoljaške ulice, Mladinske ulice, Verdijeve ulice, Vergerijevega trga in Izolskih vrat bodo do svojih domov lahko dostopali po Petronijevi ulici.

 

 

Prav tako bo zaradi dogajanja onemogočeno parkiranje na parkirišču za novim olimpijskim bazenom, in sicer od danes, 23. julija, do vključno 7. avgusta, zaradi Lunaparka. Onemogočeno bo tudi parkiranje na Ukmarjevem trgu, in sicer od četrtka, 25. julija, od 6. ure, do ponedeljka, 29. julija, do 11. ure.

Stanovalcem mestnega jedra, ki imajo veljavne dovolilnice, bo v času prireditve omogočeno parkiranje tudi na trgu Brolo.

Sicer pa vse stanovalce z dovolilnicami za parkiranje v mestnem jedru prosimo, da v času prireditve svoje avtomobile parkirajo na parkiriščih izven mestnega jedra.

Rumene noči, ki se začenjajo ta petek, bodo postregle z bogatim programom. V petek bodo na Ukmarjevem trgu nastopil Robbie Williams tribute band in skupina TABU, v soboto AC/DC cover band in Pankrti, v nedeljo pa Natalija Verboten. Taverna bo vsako dopoldne med 9. in 11. uro gostila otroški program, v okviru katerega bodo lahko najmlajši sodelovali pri otroških delavnicah in si ogledali otroške predstave. Zvečer pa bo Taverna glasbeno obarvana, in sicer v petek bo gostila Samodajefešta reunion, v soboto bo glasbene vajeti prevzel priznani DJ, Koprčan Valentino Kanzyani, za zabavo pa bosta poskrbela tudi Lea Sirk in Tomy Declerque. V nedeljo bodo nastopili Freedom fighters and friends.

 

 

 

Pestro bo tudi na trgu ob Upravi za pomorstvo. V petek se boste lahko zavrteli ob glasbi skupine Gedore, v soboto bodo nastopili Luka Basi, Daniel Popović in Riya z impulzdance studiom, v nedeljo pa Primorski fantje.

 

 

Vir: ekoper.si

 

 

 

Sorodne novice

post-image

Dogodki

Prihodnji teden nas čaka 1. Fontana Fest v Marezigah

08. avg 2019 | Uredništvo

Na eni najlepših razglednih točk v slovenski Istri v Marezigah, od koder se odpira osupljiv pogled na istrsko zaledje in koprski zaliv, so pred letom dni slavnostno odprli prvo in za enkrat še...

post-image

Dogodki

Prihaja 7. festival mikropivovarjev

08. avg 2019 | Uredništvo

Na osrednji koprski mestni trg se vračajo mikropivovarji. 7. edicija priljubljenega festivala Cameralov festival Mikropivovarjev bo letos na Titovem trgu potekala v petek 9. avgusta od 17 ure dalje.

post-image

Razstave

Čipke Eve Petrič v Piranu

26. jul 2019 | Uredništvo

V cerkvi Marije Zdravja v Piranu so pred dobrim tednom odprli razstavo Eve Petrič, ki je z instalacijo iz recikliranih čipk izpovedala svoj pogled na planet in na zrak, ki ga na njem dihamo....