post-image
Šport

Vabljeni v Koper na Večer s koprskimi prvaki

26. avg 2019 | Uredništvo

Na Večeru s koprskimi prvaki bomo proslavili številne uspehe koprskih športnikov.

 

 

 

 

 

 

 

Koprski športniki so letos dosegali številne odlične rezultate in na pomembnih tekmovanjih doma ter v tujini posegali po najvišjih mestih. Ker se v Mestni občini Koper zelo dobro zavedajo pomena tovrstnih uspehov in truda, ki ga sleherni športnik vlaga v dosego rezultatov, v znak zahvale in podpore v soboto, 31. avgusta, prirejajo veliko športno druženje Večer s koprskimi prvaki.

S prireditvijo se želijo na poseben način pokloniti vsem koprskim športnikom, ki so letos dosegli vidne rezultate, obenem pa želijo širši javnosti približati šport in rekreacijo kot zdravo obliko preživljanja prostega časa.

 

 

Dogajanje se bo začelo ob 17. uri v Centru športov na mivki, kjer bodo priredili tekmovanje v odbojki na mivki, na katerem se bodo med seboj pomerili tako športniki in športni klubi kot mladi rekreativci ter občanke in občani. Športno druženje se bo ob 20. uri nadaljevalo v Taverni, kjer bojo najuspešnejšim športnikom čestitali, nato pa se prepustili zabavi s skupino Rok’n’band.

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.