post-image
Dogodki

V sredo se nam v Kopru obeta nepozaben adrenalinsko obarvan dogodek

09. sep 2019 | Uredništvo

V sredo, 11. septembra, se na Ukmarjevem trgu v Kopru, le korak od morja, obeta nepozaben adrenalinsko obarvan dogodek. Za energičen začetek novega šolskega leta bo s svojim nastopom poskrbela akrobatska skupina Dunking Devils, svoje spretnosti in pogum pa bodo lahko preizkušali tudi obiskovalci dogodka. Obetajo se zapore prometa.

 

 

 

Ker bodo temperature še poletno vroče, bosta za ohladitev tik ob obali postavljena dva manjša trampolina in slip’n’slide, s katerih se boste lahko pognali v morje, pogumnejši pa boste lahko za dodatno dozo adrenalina v vodo skočili tudi s trampolinskega zidu.

Pester program se bo začel ob 15. uri, sledila bosta animacija in različne aktivnosti v akrobatski coni za obiskovalce. Vrhunec dogajanja bo nastop akrobatsko plesne skupine Dunking Devils, ki bo ob 16. uri uprizorila spektakularen tramwall šov, uro kasneje pa bo navduševala še z akrobatskimi skoki v vodo z višine. Program se bo nadaljeval vse do 19. ure.

 

 

 

Zaradi prireditve bo del parkirišča na Ukmarjevem trgu zaprt za promet, in sicer od 10. septembra, od 20. ure, do 12. septembra, do 8. ure zjutraj. Uporabnike parkirišča in bližnje stanovalce prosimo za strpnost in razumevanje.

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.