post-image
Prireditev

Pred vrati je festival športa in aktivnih družin

11. sep 2019 | Uredništvo

Že tretje leto zapored bo ekipa Koper giba Koprsko Taverno in njeno okolico, Carpacciov trg in trg pri Upravi RS za pomorstvo spremenila v raj za aktivno preživljanje družin. Prireditev bo v soboto, 14. septembra, od 15. ure dalje.

 

 

 

 

 

 

 

V Koper, le korak od morja, prihajajo športne postaje, gasilski poligon, mini skalnica, naloge za možgančke in veliko spremljevalnega programa. Program aktivnosti je primeren za otroke od 2. do 10. leta starosti. Program celotnega dogajanja bo nadvse razgiban, saj bo razpršen po postajah, na katerih bodo tako starši kot otroci morali izvajati različne naloge ali rešiti izzive. Z vsako opravljeno nalogo bodo bližje priznanju in darilu, hkrati bo to nepozabna izkušnja, ki bo utrdila vezi v družini.

 

 

 

Organizatorji obljubljajo aktivno in pestro soboto, prijave pa zbirajo na spletni strani, kjer lahko najdete tudi več informacij.

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.