post-image
Dogajanje na Obali

Festival JEFF: Vrt Pokrajinskega muzeja Koper oživel v melodijah jazz, etno in funky glasbe

13. sep 2019 | Uredništvo

Minulo sredo je vrt Pokrajinskega muzeja Koper oživel v melodijah jazz, etno in funky glasbe, kjer sta se javnosti predstavila Viva Jazz Forma in kvartet Gorana Bojčevskega. Glasbeni program je spremljala umetniška razstava Likovni Eko, kjer je svoja dela predstavilo deset ustvarjalcev. Bogato prireditveno dogajanje si je v imenu Mestne občine Koper ogledala podžupanja Maja Tašner Vatovec.

 

  

 

Vse do nedelje se bodo na vrtu Pokrajinskega muzeja Koper zvrstili številni glasbeni dogodki. Včeraj so se na festival vrnili stari znanci Brencl banda, ki so v muzejskih vrtovih nastopali leta 2011. Danes bo na sporedu ustvarjalna delavnica Deep listening, na kateri se bodo obiskovalci poglobili v raziskovanje zvoka, večer pa bo rezerviran za plesno točko ob Terpsichorean Kud Erato in nastop vsestranskih glasbenic iz Beograda pod imenom Kezz ter skupina tAman.

Ne zamudite predzadnjega večera Festivala JEFF, ki bo z ulično predstavo Kar nosimo, umetniškim projektom srbskega čelista Ronija Beraha in skupino Kalascima pričaralo čudovito vzdušje in zadovoljilo najbolj zahtevne glasbene sladokusce. Tudi zadnji večer festivala bo minil ob umetniških notah.

 

 

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.

post-image

Prireditev

Pred vrati je festival športa in aktivnih družin

11. sep 2019 | Uredništvo

Že tretje leto zapored bo ekipa Koper giba Koprsko Taverno in njeno okolico, Carpacciov trg in trg pri Upravi RS za pomorstvo spremenila v raj za aktivno preživljanje družin. Prireditev bo v...