post-image
Športni dogodek

Koper bo ponovno gostil mednarodno odmeven športni dogodek IRONMAN Slovenian Istria

20. sep 2019 | Uredništvo

Še en dan nas loči od mednarodnega tekmovanja I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, ki ga bo Koper letos gostil že drugič. Uradni del tekmovanja se bo začel v nedeljo, 22. septembra, ob 9. uri, na mestnem kopališču v Kopru, dan prej, v soboto, 21. septembra, pa bodo v Izoli gostili športni dogodek za najmlajše, poimenovan Ironkids.

 

 

 

I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria, ki ga bo Koper znova gostil v nedeljo, 22. septembra, je mednarodno odmeven športni dogodek, ki med ekstremnimi športniki uživa velik ugled. Dogodek nagovarja ciljno skupino, ki jih v slovenskem turizmu želimo navdušiti za obisk oz. ponovni obisk naše dežele in je tako odlična priložnost za povečanje prepoznavnosti in pozicioniranje naše dežele kot zelene, trajnosti zavezane destinacije za odlična aktivna doživetja tudi za zahtevnejše goste. Tekmovanje je tudi letos razprodano, prijavljenih pa je celo več kot minulo leto, in sicer 1.700 tekmovalcev, ki prihajajo iz 53 držav. Med njimi je največ Italijanov, letošnja novost pa so tekmovalci, ki prihajajo iz oddaljenih Nove Zelandije in Južne Amerike.

Projekt navdušuje najbolj ekstremne športne navdušence, med njimi številne poslovneže in vplivneže z visoko kupno močjo na naših ključnih trgih. Novost letošnjega leta je odgovorno ravnanje z okoljem ter nadgradnja dogodka z IRONMAN Restaurant week, ki bo obiskovalcem dogodka našo deželo predstavil skozi edinstvena gastronomska doživetja.

Podrobne informacije o zaporah cest zaradi prireditve I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria lahko najdete tudi na uradni spletni strani tekmovanja ali  na strani e-koper.

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

Prireditev

To soboto bo v Krkavčah dišalo po Istri

18. sep 2019 | Uredništvo

Vonj po Istri, ki ga organizira PGD Krkavče, je pristna istrska prireditev, ki zajema predstavitev vasi Krkavče, njenih prebivalcev, običajev, kulinarike, izdelkov in živali, ki so bile nekoč...

post-image

Prireditev za otroke

Jutri nas čaka koprski otroški festival

18. sep 2019 | Uredništvo

Zavod Koper Otok bo tudi letos septembra organiziral prireditev Otroški festival, katerega cilj je šolarjem predstaviti možnosti za prostočasne dejavnosti in druge aktivnosti.

post-image

Prireditev

Pred vrati je festival športa in aktivnih družin

11. sep 2019 | Uredništvo

Že tretje leto zapored bo ekipa Koper giba Koprsko Taverno in njeno okolico, Carpacciov trg in trg pri Upravi RS za pomorstvo spremenila v raj za aktivno preživljanje družin. Prireditev bo v...