post-image
Resničnostni šov TOP4

Koprčanka, ki je premagala ostale Slovenke

18. jun 2015 | Uredništvo

Lejla Bratić, zmagovalka druge sezone resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj, je dokazala, da so Primorke z razlogom znane po tem, da pokajo od življenja.

Lejla je kot dokončna zmagovalka druge sezone TOP4, prejela tudi glavno nagrado. Čisto pravo službo v podjetju T-2, v katerem dela še danes. Kako pa si je sama zapomnila to izkušnjo, nam je zaupala v kratkem intervjuju. 

 

 

Kako je šov spremenil tvoje življenje? Bi lahko rekla, da so se ti zaradi njega odprla številna vrata?

Šov mi življenja ni spremenil, spremenil je dejstvo, da smo malo bolj prepoznavne, vsekakor pa  mi je odprel veliko poslovnih priložnosti. 

 

Po čem si si šov najbolj zapomnila?

Po pozitivni izkušnji, ki jo privoščim vsaki punci. 

 

Česa si se v zadnjem letu naučila? Bi kaj spremenila?

Spremenila ne bi ničesar, celotna izkušnja mi je prinesla veliko pozitivnih izkušenj, spoznala sem super ekipo na T-2.

Naučila sem se verjeti vase in v svoje sposobnosti.

 

Ti je pomagal pri tem, da sedaj bolj veš kaj bi v življenju rada počela?

Že pred šovom sem vedela kaj bi rada v življenju počela, zmagati v šovu, pa me le opogumil, da se splača vase in v svoje želje verjeti.

 

Se ti zdi, da si uvrstitev med Top4 izkoristila maksimalno?

Podjetje T-2 nam je ponudil sodelovanje na veliko pomembnih eventov, Viktorji, vip angeli, Roglit....katere sem izkoristila maximalno. Zmeraj pa lahko ponudim kaj več.

 

Zakaj bi nekomu priporočala prijavo v šov?

Vsaki punci bi priporočila sodelovanje v šovu. Zelo lepa in pozitivna izkušnja, katera te poda v nove vode medijskega sveta in ti ponudi nove priložnosti. Med samim šovom, med raznimi igrami sem se veliko naučila in spoznala sama sebe. Najbolj pomembno pa je to, da ti zmaga ponudi samopriznanje, da zmoreš.

 

 

 

Sorodne novice

post-image

11. MareziJazz:

Ponovno uspešen pri spodbujanju avtorske glasbe

06. jul 2015 | Uredništvo

Pod okriljem Marežganskega mladinskega društva (MAD) in Javnega sklada RS za kulturne dejavnosti (JSKD) se je minulo noč v Marezigah nad Koprom zaključil 11. mednarodni festival big bandov,...

post-image

Najboljše evropske pleslake iz AKS Dance Studia

Evropske prvakinje in podprvakinje

29. jun 2015 | Uredništvo

Zadar, 28. junij 2015 - S slovesno razglasitvijo evropskih prvakov se je v Zadru (Hrvaška) prvakar zaključilo dvodnevno Evropsko cheerleading prvenstvo (Europian Cheerlading Championship)....