post-image
Rekreacija

Active Koper letos ponuja novost: paketna ponudba poletnih aktivnosti

15. jul 2019 | Uredništvo

Park vodnih športov in z morjem povezanimi aktivnostmi, ki ga julija lahko obiščete vse dni v tednu na kopališču v Žusterni, kot letošnjo novost ponuja tudi aktivne pakete storitev.

 

 

 

 

Paketi združujejo različne aktivnosti na morju in ob njem. Tako boste v sklopu paketa Popolna zabava na vodi lahko za 29 evrov 4 ure neomejeno supali, veslali v kajaku, se premetavali v zorbing žogi, vozili vodno kolo, pedalin ali se zabavali v vodnem parku Sea Fun.

Odkrij vodne športe je za tiste, ki bi radi v nekaj urah okusili različne vodne aktivnosti. Za 59 evrov se boste potapljali z inštruktorjem, spoznavali osnove jadranja na deski z inštruktorjem, se učili pravilne vožnje s kajakom in se zabavali v zorbing žogi.

Na Active Koper so pomislili tudi na pare in družine. Tako paket V dvoje je lepše omogoča eno uro skupnega veslanja v kajaku dvosedu, romantično vožnjo z električnim kolesom, uporabo pedalina in, ker ljubezen ne gre čisto skozi želodec, na koncu tudi hrano. Za dve osebi boste odšteli 49 evrov.

Paket Aktivno z družino za 49 evrov omogoča druženje za celo družino. Pol ure se boste družili na pedalinu, se zabavali v zorbing žogi in s štirikolesom zapeljali raziskovat bližnjo okolico, uživali v vodnem parku Sea Fun ter si po slabih štirih urah ob koncu privoščili še sladoled, ki je vključen v ceno.

Paketi Active Koper so lahko tudi odlična ideja za poletno darilo, s katerim boste razveselili vaše najdražje. Z nakupom vrednostnih bonov jih zelo enostavno podarite najdražjim.

Več na www.activekoper.si

Sorodne novice

post-image

v Portorožu in Piranu

Pričakovanje novega leta

31. dec 2019 | Uredništvo

V novo leto nas bo pospremilo obilo dobre glasbe in različne otroške predstave z obiskom Dedka Mraza, nadaljuje se tudi živahno dogajanje na božično-novoletnem sejmu v Portorožu. Prvi dan novega...

post-image

V Portorožu

Božične in novoletne prireditvene poslastice

27. dec 2019 | Uredništvo

Pred nami je še vrhunec decembrskih dogodkov: od Festivala penin do prazničnega kotalkališča, Silvestrovanja in Novoletnega popoldneva z ognjemetom. V Portorožu pa se s številnimi dogodki za otroke...

post-image

Koper

Pred nami je pester vikend

20. dec 2019 | Uredništvo

Čeprav temperature niso prav nič zimske, bo prvi zimski konec tedna v destinaciji Koper prireditveno zelo bogat.

post-image

8. Festival penin v Portorožu

V družbi odličnih mehurčkov iz petih držav

20. dec 2019 | Uredništvo

8. Festival penin bo 26. decembra v Portorožu ponudil vrhunski izbor zlatih mehurčkov iz kar petih držav. Na svečanem programu v parku pred hotelom bodo razglasili Naj penino Portoroža 2019,...