post-image
Dogodki

Dogodki in prireditve bodo v teh dneh zadostili različnim okusom

19. jul 2019 | Uredništvo

Bogato prireditveno poletje v destinaciji Koper se nadaljuje. Dogodki in prireditve bodo v teh dneh zadostili različnim okusom.

 

 

 

 

 

Danes popoldne vabljeni na trg ob Kavarni Triglav, kjer se boste v sklopu Poletnih večerov na trgu lahko sprostili ob kozarčku priljubljene pijače Ramazzotti Rosato, okusnih sveže pripravljenih prigrizkih, prijetni glasbi in klepetu s prijatelji, v koprski stolnici pa lahko zvečer prisluhnete koncertu v ciklu Simfonic voices. Zvečer pa bo v Taverni v sklopu mednarodnega folk festivala Folkest nastopila beloruska skupina Irdorath, v soboto zvečer pa kultna italijanska zasedba Premiata Forneria Marconi.

V nedeljo dopoldne znova vabljeni na Prešernov trg, kjer vas čaka Homo na plac. Igrani prikaz istrskega trgovanja in prodaje izdelkov na tržnici v pristnem istrskem narečju vas bo za trenutek vrnil v preteklost. V nedeljo ob 19.30 pa vabljeni tudi na Ukmarjev trg, kjer bo v sklopu Glasbenih utrinkov nastopil Pihalni orkester Prevalje.

V ponedeljek, 22. julija, pa bodo na svoj račun prišli vsi ljubitelji opere. V protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega na Martinčevem trgu boste lahko prisluhnili arijam priznanega italijanskega tenorista Enrica Carusa.

Dogajanje v teh dneh bodo popestrili tudi PUF festival, Dan potapljačic in Evropsko univerzitetno prvenstvo v odbojki na mivki ter v vaterpolu.

Tisti, ki bi se radi zabavali na podeželju občine, ste v soboto vabljeni v Brezovico, kjer vas čakajo Kantadori s prijatelji in ples s skupino Platana.

 

 

Vir: ekoper.si

Sorodne novice

post-image

v Portorožu in Piranu

Pričakovanje novega leta

31. dec 2019 | Uredništvo

V novo leto nas bo pospremilo obilo dobre glasbe in različne otroške predstave z obiskom Dedka Mraza, nadaljuje se tudi živahno dogajanje na božično-novoletnem sejmu v Portorožu. Prvi dan novega...

post-image

V Portorožu

Božične in novoletne prireditvene poslastice

27. dec 2019 | Uredništvo

Pred nami je še vrhunec decembrskih dogodkov: od Festivala penin do prazničnega kotalkališča, Silvestrovanja in Novoletnega popoldneva z ognjemetom. V Portorožu pa se s številnimi dogodki za otroke...

post-image

Koper

Pred nami je pester vikend

20. dec 2019 | Uredništvo

Čeprav temperature niso prav nič zimske, bo prvi zimski konec tedna v destinaciji Koper prireditveno zelo bogat.

post-image

8. Festival penin v Portorožu

V družbi odličnih mehurčkov iz petih držav

20. dec 2019 | Uredništvo

8. Festival penin bo 26. decembra v Portorožu ponudil vrhunski izbor zlatih mehurčkov iz kar petih držav. Na svečanem programu v parku pred hotelom bodo razglasili Naj penino Portoroža 2019,...